Divatos egyberuhák a hideg hónapokra – minden alkatra

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Divatos egyberuhák a hideg hónapokra – minden alkatra

Nem kell lemondanunk a csodás egyberuhákról a hideg hónapokban sem, főleg azért, mert idén központi szerep jutott nekik. A szoknyákon felül hódítanak a téliesített egyberészes, igen változatosan fazonnal készült darabok. 

A-vonalú szabással

Nem csupán a szoknyák terén bizonyul nagy slágernek az A-vonal, a tervezők a ruhákba is beépítették ezt a megoldást.

Ennek a kivitelezésnek nagy előnye, hogy gyakorlatilag mindenkinek jól áll, hiszen a klasszikus homokóra alakot kiválóan kiemeli, míg az esetleges hibákat gondosan elrejti. A derékban szűk, majd a combközépig fokozatosan bővülő szoknyák előnyös tulajdonságaik mellett gyakorlatilag bármilyen alkalommal viselhetőek

Anyagtól és kiegészítőktől függően fontosabb eseményeken éppúgy ideális viseletnek bizonyulnak, mint randevún, vagy éppen átlagos, munkával töltött hétköznapon.

A rövid ujjú változatokhoz feltétlenül válassz bolerót, vagy olyan blézert, amit benn is viselhetsz, egyébiránt társíts szövetkabátot és magas sarkút a szettedhez.

Alkalmi szatén

Amennyiben igazán elegáns anyagot kellene kiemelnünk, úgy mindenképpen a szaténra voksolnánk.

A fazontól eltekintve ez az anyag minden esetben ünnepélyes, alkalmi megjelenést biztosít, az csupán emeli a küllemét, ha olyan szabásvonal mellett sikerül voksolnod, ami illik is az alkatodhoz.

Ne feledd, a fényes anyag bár könnyed esésű, kövéríthet, ezért mindenképpen olyan fazont válassz, ami valamilyen rafinált szabásvonallal bír. Sokat lehet trükközni például a derékon a levő redőkkel, vagy akár a szélesített vállrésszel is, a megfelelő darab megtaláláshoz nem árt több ruhát felpróbálni.

A szatén ruhákhoz általában a bőrszínű harisnyák passzolnak a legjobban, és természetesen a magas sarkú is kihagyhatatlan.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!