10 divatbaki, amit valószínű, hogy te is elkövetsz – Kerüld ki őket

Stumpf Bea
Írta: , Frissítve:
10 divatbaki, amit valószínű, hogy te is elkövetsz – Kerüld ki őket

Mielőtt még bárki félreértené, ez a cikk nem arról fog szólni, hogy egy-egy ruhadarabról megmondjuk, hogy már nem divatos hordani (mivel a trendek folyamatosan változnak, ezért ha jól párosítod az elemeket, akkor akár egy 10 évvel ezelőtti szoknyában vagy farmerben is hódíthatsz)! Most inkább azokat a ténynek hitt állításokat szedtünk össze, amiket könnyen megdönthetsz, és ha elengeded őket, sokkal jobban fogod magadat érezni!

Szezonális fogások Kép forrása: espritdeparis.blogspot.hu

A fast fashion márkák célja, hogy minden szezonban olyan újdonsággal rukkoljanak elő, amivel mindenkinek elcsavarják a fejét. Vigyázz, ne ess át a ló másik oldalára – azaz ne dőlj be elsőre minden új szeszélynek és ne vásárold fel az új szezonban az összes új kollekciós darabot.

Mindig olyan ruhákat válogass, amiket akár  egy év múlva is szívesen felveszel majd, és mindig gondold át, hogy mi az, amivel össze tudod majd párosítani az új darabot.

Egy-egy újítás persze belefér, de nem kell negyedévente stílust váltanod!

Sportos = Casual

Ha valaki azt mondja, hogy a sportos és az elegáns nem fér meg együtt, ne higgy neki!

Szerencsére egy elegáns ruhát vagy egy szoknyát már nem csak magassarkúval és zakóval hordhatunk, hanem egy hétköznapi szettként akár sportcipővel és farmer elemekkel is kombinálhatjuk.

A tornacipő és a sportos pulcsi ugyanis nem csak az edzőterembe való, nyugodtan párosítsd őket az elegánsabb szettjeidhez is – az eredmény szuper trendi lesz!

Képek forrása: 1234