10 divatbaki, amit te is elkövetsz

Kovács Andrea
Írta: ,
10 divatbaki, amit te is elkövetsz

Mielőtt még bárki félreértené, ez a cikk nem arról fog szólni, hogy egy-egy ruhadarabról megmondjuk, hogy már nem divatos hordani (mivel a trendek folyamatosan változnak, ezért ha jól párosítod az elemeket, akkor akár egy 10 évvel ezelőtti szoknyában vagy farmerben is hódíthatsz)! Most inkább azokat a ténynek hitt állításokat szedtünk össze, amiket könnyen megdönthetsz, és ha elengeded őket, sokkal jobban fogod magadat érezni!

Farmer + farmer = NoNo

Sokan azt gondolják, hogy nem divatos farmert farmerrel párosítani, mi viszont azt mondjuk, hogy ez egy olyan régi szabály, amit nyugodtan felrúghatsz.

Arra azonban figyelj, hogy ha két farmer elemet keversz, akkor színben, textúrában vagy mintában térjenek el egymástól, illetve jól különítsd el a különböző részeket.

Így vagány, trendi és izgalmas lesz a szetted, és reggel a szekrény előtt nem fogsz gondolkozni rajta, hogy jó választás-e.

Képek forrása: 1234

Sportos = Casual

Ha valaki azt mondja, hogy a sportos és az elegáns nem fér meg együtt, ne higgy neki!

Szerencsére egy elegáns ruhát vagy egy szoknyát már nem csak magassarkúval és zakóval hordhatunk, hanem egy hétköznapi szettként akár sportcipővel és farmer elemekkel is kombinálhatjuk.

A tornacipő és a sportos pulcsi ugyanis nem csak az edzőterembe való, nyugodtan párosítsd őket az elegánsabb szettjeidhez is – az eredmény szuper trendi lesz!

Képek forrása: 1234

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!