4 divat trend, amit imádni fogunk az idén

Zabolai Margit
Írta: ,
4 divat trend, amit imádni fogunk az idén

Mik lesznek a legnépszerűbb színek, minták és anyagok? Mi az, ami jön velünk tavalyról, és mi az, ami komolyabb változásokon megy majd keresztül? Szétnéztünk a legnagyobb divatblogok és szaklapok cikkjei között, és megkerestük, mit jósolnak a divatguruk. Az előrejelzések szerint ezek lesznek azok a trendek, amikért mindenki megőrül majd a 2020-as esztendőben.

Pöttyök és csíkok

Az apró minták a szakértők szerint főleg 2020 első felében, de valószínűleg még az ősszel is nagyon népszerűek lesznek. Főleg a fekete-fehér minták kerülnek most előtérbe, és a könnyű, nőies blúzok és ruhák mellett állítólag a finoman csíkozott blézerek is ismét divatba jönnek. Ami az elmúlt évekhez képest újdonság, hogy a pöttyökből inkább a nagyobb méretű, csíkokból viszont kimondottan a vékony minták lesznek divatosak, és a korábbi vízszintes csíkozással ellentétben most a függőleges vonalakért rajongunk majd.

 

 

 

Neon színek

A neon színek diadalmenete 2020-ben nem hogy folytatódik, de az előrejelzések szerint még erősebb lesz, köszönhetően többek között annak, hogy a Kardashian család tagjai most is előszeretettel hordják ezeket a színeket. A neon ruhák mellett a ’90-es éveket idéző felsők és melegítőnadrágok is ott lesznek a legnépszerűbb ruhaboltokban. A trend nem meglepő módon várhatóan tavasszal tetőzik majd, akkor előre láthatóan hirtelen mindenki ragyogni akar majd, akár a frissen nyíló virágok.

 

 

 

Természetes: horgolt, kötött és bőr

A folk és a vintage trendek szerelmesei minden bizonnyal örömmel hallják majd, hogy a kézműves és természetes anyagok az előrejelzések szerint 2020 legnagyobb divattrendjei lesznek majd, a horgolt és makramé ruhák, felsők és kiegészítők mellett menő lesz minden, ami bőrből van. Nem csak a dzsekik, de a bőr táskák, szoknyák, sőt nadrágok is igazán menőnek számítanak majd 2020-ban. Vannak szakemberek, akik szerint az sem lesz teljesen elvetemült ötlet, hogy tetőtől talpig bőrbe öltözzünk, sőt állítólag a kifutókon és a vörös szőnyeges eseményeken láthatunk is majd ilyen szereléseket.

 

 

 

Fakó hajszínek

És hogy ne csak a ruhákról beszéljünk, utánanéztünk, mit mondanak a szakértők a frizuratrendeket illetően az idei évre. Az előrejelzések szerint az eddig is népszerű hajszíneknek egy sokkal fakóbb, kopottabb változata lesz most a legnépszerűbb, a pasztell színekből a mosott, halvány színek, szőkéből a hidrogén helyett egy sokkal természetesebb, lágy vajkrém árnyalat, vörösből pedig a több tónusú matt lesz a befutó, így ha felfrissítenéd a hajszínedet vagy egy új frizurával indítanád az évet, a divattanácsadók szerint ezekkel lesz érdemes próbálkoznod a legtrendibb hatás elérése érdekében.

 

 

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba