10 divat tévhit, aminek valószínű, hogy te is bedőlsz

Szendrey Adrienn
Írta: ,
10 divat tévhit, aminek valószínű, hogy te is bedőlsz

Mielőtt még bárki félreértené, ez a cikk nem arról fog szólni, hogy egy-egy ruhadarabról megmondjuk, hogy már nem divatos hordani (mivel a trendek folyamatosan változnak, ezért ha jól párosítod az elemeket, akkor akár egy 10 évvel ezelőtti szoknyában vagy farmerben is hódíthatsz)! Most inkább azokat a ténynek hitt állításokat szedtünk össze, amiket könnyen megdönthetsz, és ha elengeded őket, sokkal jobban fogod magadat érezni!

Le a csíkossal?!

A csíkos szélesít, ezért nem hordhatod – persze ha nem vagy körültekintő, ez az állítás akár még igaz is lehet, de ettől még nem érdemes egy ilyen jó lehetőséget eldobnod!

A csíkos szuperül áll a nem XS-es méretű csajoknak is: egy függőlegesen csíkozott oversize ing egy szűkebb nadrággal vagy szoknyával, vagy egy csíkos A vonalú midi skirt pedig kifejezetten előnyös választás lehet!

A lényeg, hogy ne általánosíts, hanem bízz magadban és az ösztöneidben!

Képek forrása: 1234

Ha valaki azt mondja, hogy ősszel és télen már nem hordhatunk fehéret, nyárias szoknyákat vagy sortokat, az téved! Pont ezek azok a kis trükkök, amikkel kicsit bevonzhatod a nyarat a szürke hétköznapokba.

Persze a szupervékony anyagú, rikítóan mintás darabokat tényleg hagyd meg a melegebb nyári napokra, de a farmer sortok és a lenge ruhák szuperek a hidegebb időben is.

Tipp: Párosítsd őket bokacsizmával, meleg harisnyával, egy vastag, kötött crop pulcsival és máris kész a tökéletes szetted!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!