Derékhangsúlyos szoknya, a szezon slágere – Egy alapdarab 5 különleges stílusban

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Derékhangsúlyos szoknya, a szezon slágere – Egy alapdarab 5 különleges stílusban

Szerencsés alkatnak mondhatom magam, mert még a várandósságom végén is karcsú volt a derekam – legalábbis a testem többi részéhez viszonyítva. Emiatt mindig is jól álltak azok a ruhák, amik derékhangsúlyosak: kiemelték azt, amit ki kellett, és elrejtették azt, amit szerettem volna háttérbe szorítani. Idén a divat is azoknak kedvez, akiknek formás, vékony derekuk van, ugyanis elsöprő sikert arattak a kifutókon a derékhangsúlyos szoknyák. De hogyan viselheted változatosan ezeket az izgalmas darabokat?

Feltűnő, mintás szoknyák

Régen nem voltak olyan divatosak a szoknyák, mint idén. Ha a választott szoknya még mintás is, azzal igazán trendi lehetsz ebben a szezonban.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ha te is szeretnéd kiemelni tested ezen részét és örömmel megmutatnád a világnak, hogy szoknyát viselsz, akkor idén a derékhangsúlyos darabok között is a mintás változatokat érdemes előnyben részesítened.

A-vonalú szoknyák

Az A-vonalú szoknyákban az a jó, hogy minden testalkaton jól mutatnak – egyedül az alma alkatúaknak kell arra figyelniük, hogy ők ne derékhangsúlyos, hanem inkább köldök alól induló fazonokat válasszanak.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A többiek azonban bátran voksolhatnak e szabásvonal mellett, ugyanis a trükkös fazon mindenkinek vékony derekat és formás csípőt varázsol. Ízlésedtől, kedvedtől függően választhatsz kifejezetten hangsúlyos és kevésbé feltűnő A-vonalat is, és persze itt is testre szabhatod a hosszt.

Pliszírozott darabok

A nehezebb anyagból készült változatokat leszámítva ezek a szoknyák kifejezetten bájosak, romantikusak és nőiesek. Mivel könnyedek, sokszor játszik velük a szél és légies, csinos megjelenést biztosítanak.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Testalkatodtól és alkalomtól függően kedvedre válogathatsz a hosszok között, és persze az adott évszakhoz is illesztheted a választott darabot. Érdemes a szezonban próbát tenned egy olajzöld pliszírozott szoknyával, ugyanis ez a szín idén nagyon népszerű.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba