Dekoltázsnövelő bikini fazonok

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Dekoltázsnövelő bikini fazonok
Lassan lekerülnek a gondosan takaró ruhák. Nem elég, hogy újra intenzívebben kell foglalkoznod a diétával és edzéssel, a tavaszi ruhaszelektálás során arra is rá kell döbbenned, hogy új bikinire van szükséged… Válassz olyat, ami optikailag nagyobbnak mutatja a melleidet!
Push up
A legkézenfekvőbb megoldás nyilvánvalóan a push up, hiszen akárcsak a melltartók, úgy a fürdőruha felsők esetében is rengeteg számít, hogy az a bizonyos kosár ki van-e bélelve valamivel. 
 
A választásnál nem szabad túlzásba esned, hiszen míg a melltartó tartalma csak akkor derül ki, amikor lekerül rólad, mivel a felsőd eltakarja azt, ami fényt deríthetne a csalásra, addig a fürdőruha esetében már jóval könnyebb észrevenni, ha kizárólag szivacs tölti meg a bikinidet. 
Mindenesetre, ha kicsi a cicid, sose válaszd a klasszikus, vékony textíliájú fürdőruha felsőt, mert ez még azt is eltünteti, ami van.
Fodrok
A fodrok az utóbbi időszakban ismét térhódítást tudhatnak a magukénak. Azonban nem csak a ruhákon és a fehérneműkön, hanem a bikiniken is megjelentek: nagy örömére mindazoknak, akik tudatosan vásárolnak fürdőruhát. 
 
A fodrok mindig figyelemfelkeltőek, ezért ha nagyítani szeretnéd a melleid látványát, érdemes olyan darabot választanod magadnak, melynek a felsőrésze bővelkedik az apró fecnikben.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba