7 szett culotte nadrággal, ami neked is jól állna

Szabó Erzsébet
Írta: ,
7 szett culotte nadrággal, ami neked is jól állna

Jó néhány éve alapdarabnak számítanak a skinny-k, superskinny-k, sőt bátran kijelenthetjük, hogy köréjük épült a komplett divat. Mostanában azonban leáldozóban van a központi szerepük, és újra elérkezett a bőszárú nadrágok, avagy a culotte fazonok ideje. Talán te is – hozzám hasonlóan – kicsit idegenkedsz ettől a már-már formátlannak ható nadrágtól, de hoztam kedvcsinálónak néhány izgalmas szettet!

A crop topok még mindig divatosak, azonban sokaknak problémát okozott a viselésük, mert úgy érezték, hogy túl sokat mutatnak – ez igaz is volt, amikor skinnyk, leggingsek társaságában viseltük őket.

A culotte nadrágok azonban remek alternatívát kínálnak erre a problémára, hiszen nem simulnak a lábainkra: tökéletesen kiegészítik a kevésbé diszkrét crop topokat.

Ha a lehető legszexibb módon viselnéd a culotte nadrágot, akkor a crop topok után a testre simuló, feszes trikók jöhetnek még szóba.

Ebben a szettben természetesen nincs helye a kényelmes saruknak és szandáloknak, csakis a tűsarkúk mellett voksolhatsz, ezzel is ellensúlyozva, hogy az alsótestedből jóformán alig látszik valami.

A figyelem így egyértelműen a derekadra, a melleidre, valamint a vállaidra terelődik, amit még inkább kihangsúlyozhatsz, ha spagettipántos vagy ujjatlan topot viselsz.