Csodás nyár végi outfitek, amiket mindenképpen ki kell próbálnod még idén!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Egyre inkább közelít a következő évszakunk, az ősz, és bár ez nem sok mindenkit dob fel, azért az öltözködés tekintetében ilyenkor megannyi új lehetőség kínálkozik. Sőt, nem csupán az ősz legjavában variálhatsz a ruháidon, hanem még ebben az átmeneti időszakban is kipróbálhatsz néhány izgalmas újítást a szettjeidet illetően!

Oversized és bakancs Kép forrása: jolie.de

Sajnos sok példát láthattunk erre a nyár közepén, pedig annyira nem szerencsés a tomboló hőségben csizmát felvenni. Nem úgy az ősz elején!

Ez a mindenképpen figyelemfelkeltő és izgalmas összeállítás tökéletesen belefér az indián nyárba – és nem csupán azért, mert kellően hippis.

Vegyél fel egy légáteresztő bakancsot vagy csizmát, majd társíts hozzá egy rövidnadrágot.

Utóbbit nyilván az időjáráshoz igazítsd, ha lehűl a levegő, érdemes kicsit hosszabb változatot választanod.

Végül egy oversized, vastagabb felsővel bolondítsd meg az összeállításod, és az egész szettet különleges kiegészítőkkel koronázd meg.

Maxiszoknyák Kép forrása: hangoveryt.com

Ha idén nem viseltél még maxiszoknyát, akkor feltétlenül szerezz be egyet a nyár végi leárazásokon – ha szerencséd van, ősz elején még fel is veheted őket.

Ezek a csodás darabok egyszerre lengék, szellősek, miközben mégis védenek az időjárás viszontagságaitól.

Ha kellően meleg van, nyugodtan viseld őket az idén ismét központi szerephez jutó crop topokkal, míg ha hűvösebb van, jöhetnek a betűrt ingek, feszesebb blúzok.

A cipőddel is sokat csalhatsz, hiszen a csinos, de zárt magassarkúk melegíthetik a lábfejedet a szoknya alatt, ráadásul nagyon ritkán fognak csak kilátszódni.

Persze ha nem fázol, akkor maradj nyugodtan a nyitott szandáloknál, hiszen a hamisítatlan nyári szettekhez ez a darab is sokat hozzátesz.