Csodás Halloween jelmezek, amiket te is egyszerűen elkészíthetsz

Bodnár Alexa
Írta: ,
Csodás Halloween jelmezek, amiket te is egyszerűen elkészíthetsz

Az utóbbi években itthon is egymást érik a jobbnál jobb Halloween Partyk. Ha cukorka gyűjtésre nem is, de egy hasonló bulin való részvételre mindenképpen motiválnánk, hiszen az iskolai farsangokon kívül igencsak kevés a jelmezes party, ahol bevetheted a kreativitásod, és mindenkinek megmutathatsz egy remekül sikerült szettet. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány klassz Halloween kosztümöt, amitől  neked is megjön majd a kedved ennek az ünnepnek az adaptálásához!

Szívkirálynő 

Kép forrása: oleanderandpalm.com

Az Alice Csodaországban jelmezek mindig klasszikus és stílusos darabok. A Szívkirálynő kosztüm nagyon könnyen elkészíthető, mégis hihetetlenül mutatós lesz. Nagyjából nem is lesz ehhez másra szükséged, csak egy piros ruhára, némi fekete szalagra, egy pakli kártyára, egy koronára, és egy kis arcfestékre. Ezzel a jelmezzel bármelyik bulit uralni fogod!

Medúza

Kép forrása: startclosein.blogspot.com

Egy görög isten vagy istennő biztosan feltűnik minden beöltözős partin, ezért most mutatunk egy sokkal izgalmasabb, mitológiai ihletésű jelmezt. Egy szép esésű fehér ruha, néhány arany ékszer, és a Halloweenkor könnyen beszerezhető gumikígyókkal teletűzdelt fonott frizura, és máris dermesztő lesz az összhatás.

Wednesday Addams

Kép forrása: eeriezone.com

Ha tényleg egy seperc alatt összerakható jelmezre van szükséged, remek választás lesz az Addams Familyből jól ismert Wednesday karaktere. Egy fehérebb alapozó, erősebb fekete make-up, és két fonott copf ennek a kosztümnek az alapja, az öltözékhez pedig a legegyszerűbb fekete ruhádra, fehér blúzra, fekete, combig érő zoknira vagy harisnyára és egy sötét félcipőre lesz szükséged hozzá. A végeredmény pedig? Haláli!

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján