Csinos és nőies szettek szilveszterre

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Csinos és nőies szettek szilveszterre

Szilveszterkor nem csupán egészen őrült és kirívó ruhákat ölthetsz magadra, ahogy azt a fiatalok többségükben teszik, akadnak egyszerű, letisztult, mégis kellőképpen nőies és csinos szettek is a kínálatban.

A kis fekete

Itt egy újabb alkalom, amikor a kis fekete bizonyítja, hogy minden nőnek tartania kell egy ilyen darabot a ruhatárában.

Az egyszerű fekete ruha egyrészt mindig kiválóan karcsúsít, ami óriási előny az ünnepek során, másrészt rendkívül könnyen kombinálható, így a szerelés több stílussal megbolondítható. 

Amennyiben vágysz némi feltűnésre, úgy válassz különleges színű, élénk kiegészítőket, ruhadarabokat a kis fekete mellé, míg ha inkább beleolvadnál a tömegbe, maradj a natúr, egyszerű bizsuknál, cipőnél.

Fontos, hogy a ruhát az alkatodnak megfelelően válaszd meg, egy empire szabással garantáltan nem foghatsz mellé, de a derékban szűk ruha is csaknem mindenkinek jól áll.

Elegáns csipkecsodák

Az egyik legcsinosabb és legnőiesebb viseletet jelentik az elegáns csipkeruhák, amikből az idei szezonban garantáltan nem lesz nehéz beszerezni néhány különleges darabot.

Az egészen kihívó, testre simuló változatok mellett kínálkoznak a nőies, visszafogott ruhák is, amik tökéletesen megfelelnek az év utolsó estéjére.

A színskálát és a fazonokat illetően is óriási a választék, az egyszerűbb megoldásra vágyók természetesen szolidabb színeket és letisztultabb szabásvonalakat válasszanak.

A kiegészítőket illetően nem érdemes túlzásba esni, a csipkés ruhák általában olyannyira feltűnőek, hogy felesleges elterelni róluk a figyelmet harsány bizsukkal.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!