Csinos és nőies szettek szilveszterre

Írta: ,

Szilveszterkor nem csupán egészen őrült és kirívó ruhákat ölthetsz magadra, ahogy azt a fiatalok többségükben teszik, akadnak egyszerű, letisztult, mégis kellőképpen nőies és csinos szettek is a kínálatban.

A kis fekete

1/5 A kis fekete

Itt egy újabb alkalom, amikor a kis fekete bizonyítja, hogy minden nőnek tartania kell egy ilyen darabot a ruhatárában.

Az egyszerű fekete ruha egyrészt mindig kiválóan karcsúsít, ami óriási előny az ünnepek során, másrészt rendkívül könnyen kombinálható, így a szerelés több stílussal megbolondítható. 

Amennyiben vágysz némi feltűnésre, úgy válassz különleges színű, élénk kiegészítőket, ruhadarabokat a kis fekete mellé, míg ha inkább beleolvadnál a tömegbe, maradj a natúr, egyszerű bizsuknál, cipőnél.

Fontos, hogy a ruhát az alkatodnak megfelelően válaszd meg, egy empire szabással garantáltan nem foghatsz mellé, de a derékban szűk ruha is csaknem mindenkinek jól áll.

Elegáns csipkecsodák

2/5 Elegáns csipkecsodák

Az egyik legcsinosabb és legnőiesebb viseletet jelentik az elegáns csipkeruhák, amikből az idei szezonban garantáltan nem lesz nehéz beszerezni néhány különleges darabot.

Az egészen kihívó, testre simuló változatok mellett kínálkoznak a nőies, visszafogott ruhák is, amik tökéletesen megfelelnek az év utolsó estéjére.

A színskálát és a fazonokat illetően is óriási a választék, az egyszerűbb megoldásra vágyók természetesen szolidabb színeket és letisztultabb szabásvonalakat válasszanak.

A kiegészítőket illetően nem érdemes túlzásba esni, a csipkés ruhák általában olyannyira feltűnőek, hogy felesleges elterelni róluk a figyelmet harsány bizsukkal.

Csodás kosztümben

3/5 Csodás kosztümben

A nőiesen elegáns megjelenés netovábbját a kosztümök jelentik, amik a formális viselet alapját is képezik egyben. Amennyiben különösen elegáns, vagy hivatalos eseményre készülsz szilveszter este, úgy érdemes ezzel a lehetőséggel előrukkolnod.

A kosztüm nagy előnye, hogy a jól megválasztott darab tökéletesre formálja az alakot, ráadásul az alatta viselt blúzzal változatossá, egyedivé tehető a megjelenés. 

Érdemes a felsőrészből kicsit bohókásabb, vidámabb darabot választani, hiszen a kosztümkabát elrejti a felsőtestet, de amikor beindul a szórakozás, a kabát levételével máris megszabadulhatsz a túlságosan hivatalos külsőtől.

Válaszd a bőszárú nadrágot!

4/5 Válaszd a bőszárú nadrágot!

Ismételten visszatér a divatba a bőszárú nadrág, bár az az igazság, hogy az elegáns viseletből soha nem is hiányzott ez az alapdarab.

Az enyhén bő nadrág nem csupán kiválóan formálja az alakot, karcsúsít, hanem magas sarkú cipővel párosítva tökéletes alkalmi megjelenést biztosít.

Az elegáns blúz és a borítéktáska társaságában egy ilyen szettel egyszerűen nem foghatsz mellé.

Alkatodhoz, ízlésedhez mérten választhatsz akár derékszabású, akár csípőig érő nadrágot, de mindenképpen érdemes kísérletezgetned a betűrhető blúzokkal. Ezek nem csupán divatosnak minősülnek, hanem általában még tovább növelik az elegáns összhatást.

Szűk szárral is csinosan

5/5 Szűk szárral is csinosan

Amennyiben nem sikerül megbarátkozni a bőszárú nadrágokkal, úgy természetesen a csinos szetted alapjául választhatsz szűk szabásvonalat is.

Ezt a fazont a nőiesen elegáns megjelenés érdekében nem árt finomítani, hiszen túlságosan kihívó lehet a végeredmény, ha a felsőrészed ugyancsak teljesen testre simul. Válassz egy oversized, vagy fodros blúzt, esetleg egy manapság ismételten rendkívül divatosnak számító inget, amivel máris csak sejtetheted felsőtested vonalait. 

A magas sarkú természetesen ennél az összeállításnál sem hiányozhat, a még karcsúbb és hosszabb lábak elengedhetetlenek a feszes nadrág viselésénél, főleg szilveszterkor.