Nem csak téli alapdarab: trendi és stílusos tavaszi szettekben a western csizma

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Nem csak téli alapdarab: trendi és stílusos tavaszi szettekben a western csizma

Kép forrása: pinterest.com

Még sosem volt western csizmám, de úgy tűnik, idén fel kell zárkóznom: a kilencvenes évek biztos visszatérőjeként ez a darab is bekerült az alapvetőnek számító fazonok közé. Ahogy az a többi, frissen felelevenített retro fazon esetében megfigyelhető, úgy a western csizma is sokkal kifinomultabb, letisztultabb formában tér vissza idén és szerencsére messze nem csak rojtos bőrnadrággal és inggel számít trendinek. A western csizma hanyag lazaságot és stílusosságot kölcsönöz a viselőjének, úgyhogy érdemes rá beruházni – de hogyan viseld?

Ruhákkal párosítva

A western csizmát idén bármivel felveheted, és ezt jól mutatja az is, hogy egyre több influencer viseli őket akár könnyed, nyári ruhákkal párosítva. Az már más kérdés, mennyire praktikus viselet egy csizma akkor, amikor már a hőmérő higanyszála is kellően magasra kúszik, de a divatban sokszor nem annyira a praktikum, mint a látszat a mérvadó. Talán nem érdemes megvárni a nyarat ezzel az összeállítással, érdemesebb még tavasszal, adott esetben harisnyával párosítva viselned a western csizmát – ha felkapsz hozzá egy kiskabátot, vagy egy blézert, nagyon látványos és különleges összhatást érhetsz el.

 

 

Emelt derekú nadrágokkal

A magas derekú ruhák, nadrágok és szoknyák idén biztos slágerdaraboknak számítanak, ezért bátran támaszkodhatsz rájuk akkor is, ha a western csizmádhoz keresel méltó társat. Bármilyen felsővel párosíthatod őket, nem kell feltétlenül a hanyag lazaságot megcéloznod, mert ehhez a fazonhoz remekül illenek a frissen felelevenített, viktoriánus stílusú, vagy éppen buggyos ujjrészek is. Ezek a blúzok az idei tavaszi, nyári szezon garantált befutói és közkedvelt alapdarabjai lesznek. Ha követed a trendeket, akkor most nem fogod tudni megkerülni őket. Szerencsére nem is érdemes! A szélesebb ujjrészek még karcsúbbnak mutatják a derékvonalat, úgyhogy optikailag is sokat számítanak.

 

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!