Csábító szettek Valentin-napra

Cseh Éva
Írta: ,

Van, aki ünnepli és van, aki kifejezetten tiltakozik ellene, és akadnak köztünk olyanok is, akik csupán jelképesen tartják ezt a modern ünnepet. Tulajdonképpen még egy olyan alkalom lehet az évben, amikor a születésnap, a névnap és a karácsony mellett örömet okozhatunk szerelmünknek.

Persze, az örömszerzést sem okvetlen valamilyen ünnepnapra tervezi az ember, de azért talán mégis elfér a naptárban, és valahol jó, hogy van egy nap, ami a szürke hétköznapokból kizökkentve figyelmeztet bennünket arra, hogy törődjünk kicsit egymással is. 

Csupán a megjelenésünkkel is okozhatunk örömöt a másiknak, ha azt a ruhadarabot öltjük magunkra, amit tudjuk, hogy szeret rajtunk látni a partnerünk. Az is elképzelhető, hogy beújítunk egy igazán szexi alsóneműt, melyben nagyon vonzóak lehetünk, és amiben biztos lesz az éjszakai vágyfokozás. Ha viszont kilátásban van egy vacsora, netán valamilyen éjszakai, vagy nappali szórakozás, akkor akár gondolkodhatunk előre és készülhetünk valamilyen csábító szettel. 

Ez egy remek alkalom számunkra, hogy az átlagosnál csinosabbnak mutatkozzunk párunk előtt, legyen szó nappali, vagy akár egy éjszakai megjelenésről. Biztos vagyok benne, hogy észre fogja venni a figyelmességet, és ezt értékelni is fogja.

Segítek egy picit az ötletelésben, és mutatok néhány elképzelést, hogy hogyan tudnál csinos lenni a szerelmed előtt ezen a piros betűs napon. 

Ha vadmacska vagy

Ha te a merészebb típusok közé tartozol, akkor válassz valami igazán szexit, dögöset, amiben tudni fogja, hogy te vagy számára a végzet asszonya, és minden pillanatban leveszed őt a lábáról. Alkatodnak megfelelően emeld ki azokat a pontokat, amit tudod, hogy nagyon szeret rajtad a párod. Érdemes a jó ízlés határain belül mozogni, és valljuk be azért, hogy a sejtetés sokszor sokkal izgibb a férfiak számára.

Ha te romantikus lelkű vagy

Próbálj ki ez alkalommal egy picit különlegesebb darabot viselni, mint amit szoktál. Nem feltétlen kell túl merészre gondolni ahhoz, hogy hódítóan nézz ki, elég lehet az is, ha valami olyas valamit viselsz, amit tudod, hogy szívesen lát rajtad életed szerelme, és vonzza a tekintetét. Ehhez egyáltalán nem kell ehhez átváltoznod dívává egy napra. Egy gyönyörű pasztellszínű blúzban és egy jó fazonú farmerban magassarkúval, vagy valamilyen csini cipővel társítva is tündöklő lehetsz számára.

Ha inkább sportosabb vagy

Ebben az esetben egy fokkal több nőiességet próbálj meg beiktatni a napi szettedbe, vagy esetleg az éjszakai alkalmi ruhádba. Sportosabb jellegű felsőkből, ruhákból, ami azért kényelmes is lehet találni olyat, ami nagyon nőies és csábító is egyben. A színekkel is érdemes játszani, mert nagyon sokat számítanak. Akár egy élénkebb szín, ami nagyon jól áll alapvetően sokat lendíthet az összképen. Legyünk most egy picit bátrabbak a szokásosnál.

Ha te mindig a különlegeset keresed

Akkor most találd ki azt a különleges ruhakompozíciót, amivel ezen a napon szíved választottjának a kedvére tehetsz. Vonzerőd mellett dobd be minden tudásod az ügy érdekében és mixelj össze valami olyat, amiben te leszel a királynője. Ügyelj arra, hogy nagy túlzásokba se essél, a lényeg a hódításon van, még akkor is, ha már alapvetően meghódítottad a lovagod.

Ha az éjszakára gyúrsz

Jó stratégia lehet az is, hogy napközben a jól megszokott formád hozod, és az estére tartogatod az adu ászt. Valószínűleg ha egyáltalán nem sejti, akkor a meglepetés erejével hathat, mikor egyszer csak egy vadító alsóneműben pillázol előtte. Ebben az esetben ügyelj arra, hogy az alsóneműd mindenképpen előnyösen álljon, és a színeidnek megfelelő árnyalatot válaszd.

Igyekezz ezt némileg összeegyeztetni az ő ízlésvilágával is, csak te tudhatod, hogy mi az, amivel biztosan leveheted őt a lábáról. Bevetheted a harisnyatartót, combfixet, és a vibráló élénkebb (vörös, királykék, pink), vagy éppen a finoman nőies árnyalatokat (nude, bézs, púderes színek) is, amelyek sok esetben nagyon jól szoktak elsülni.