5+1 cipőmentő ötlet, amit minden nőnek ismernie kell

Kovács Andrea
Írta: ,
5+1 cipőmentő ötlet, amit minden nőnek ismernie kell

Cipőkből nem tarthatsz eleget a gardróbodban, ám időnként előfordulhat, hogy az álomdarab valahogy mégsem passzol igazán a lábadhoz. Az is megeshet, hogy beleszerettél első látásra, de az első viselés után félre kellett tenned, mert csúszkált benne a talpad vagy feltörte a lábadat, esetleg éppen ellenkezőleg, már a sarkát is elkoptattad, úgy imádod... Lássuk, hogyan varázsolhatsz a cipőiddel!

Viszlát, csúszkálás! Kép forrása: makezine.com

A gyártók a legtöbbször sokkal nagyobb hangsúlyt fordítanak a dizájnra, mint a praktikumra. Így aztán könnyen előfordulhat, hogy a csodaszép cipődben elkezd csúszkálni a lábad, így pedig szépen fel is töri a sarkadat és az ujjaidat!

Ezt kiküszöbölendő szuper megoldás, ha saját talpbetétet is készíthetsz magadnak. Persze a méretre figyelj, a megrajzolásnál sokat segíthet egy korábbi, már használaton kívüli talpbetét. Ami pedig az anyagot illeti, a legjobb egy vékony, de nem túl selymes és inkább merevebb anyagdarab.

Ezután már csak annyi a dolgod, hogy ragasztóspray segítségével a helyére teszed a talpbetétet, és örökre elbúcsúzol a csúszkálástól!

 

 

Kellemetlen szagok ellen Kép forrása: lifewis.com

Mielőtt eltennéd a következő szezonra a cipőidet, nem árt, ha gondoskodsz a kellemes illatokról (persze csak azután, hogy túl vagy a megfelelő tisztításon).

Erre a célra tökéletes néhány kibontott, de száraz tea filter, amiket csupán el kell rejtened a cipőid mélyén.

Persze ezzel a módszerrel az edzőcuccodat, táskáidat is mindig illatosan tarthatod! Ugye, milyen egyszerű és praktikus?

 

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató