Nyakunkon a céges karácsonyi parti: nem mindegy, miben jelensz meg!

Szirák Viki
Írta: ,
Nyakunkon a céges karácsonyi parti: nem mindegy, miben jelensz meg!

A karácsonyi céges parti mindig kihívás egy kicsit, hiszen nehéz kitalálni azt, hogy milyen ruhában érdemes megjelenned az eseményen. Ha nem szeretnél alulöltözni, sem pedig túllőni a határon, az alábbi szabályokat érdemes betartanod.

A karácsonyi szezonban a csúnya pulcsik fénykorukat élik, de azért ezen a téren is érdemes megtalálni az egyensúlyt. Ha a munkahelyeden nem kötelező az elegáns viselet, hanem inkább a kényelem az uralkodó, nyugodtan vedd fel a kedvenc pulcsidat; de semmiképp se olyat, ami világít.

Egy elemes, világító orrú Rudolf vagy egy égősor a ruhád körül összességében nevetséges és gyerekes hatást kelt, így az ilyen darabokat inkább tartsd meg otthonra.

Ugyanez igaz a szarvakra és egyéb karácsonyi kiegészítőkre is, amiket inkább a családi összejöveteleken érdemes viselned.

Válassz egy fekete szoknyát, és hozzá egy szürke, mintás pulóvert: az összhatás nem marad el!

Amennyiben a munkahelyed megköveteli, hogy viselj elegánsabb ruhát, érdemes odafigyelned arra, hogy ne vegyél fel túlságosan bulizós, mélyen dekoltált darabot.

A céges parti ugyanis nem egyezik meg azzal, amelyikre a barátnőiddel mész el szombat este.

Emiatt jobban jársz, ha nem veszel fel miniszoknyát, túlságosan kivágott koktélruhát vagy tűsarkú cipőt (pláne nem együtt), ugyanis sokan emiatt rossz szemmel nézhetnek rád.

Válassz klasszikus, visszafogott darabot: például egy fekete, elegáns ruhával sosem fogsz mellé lőni, alkalomtól függetlenül!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba