Bralette mánia avagy csipkés kombiné? Íme néhány divattipp, hogy hogyan viseld!

Stumpf Bea
Írta: ,
Bralette mánia avagy csipkés kombiné? Íme néhány divattipp, hogy hogyan viseld!

Kép forrása: victoriassecret.com

Lehet, hogy elsőre felmerül a kérdés, hogy mi is pontosan a bralette, mert bár már sokszor hallottad, valójában nem is vagy vele tisztában. Több, mint egy melltartó, de mégis más, mint egy egyszerű felső vagy top, hiszen általában izgalmas anyagokból készül – képbe kerül a csipke, a selyem, a bársony, illetve a kombinált áttetsző anyagok – és ha megfelelően párosítod a szetted különböző darabjaival, és tökéletesen eltalálod a stílust, akkor az outfited éke lehet! Lássuk, hogyan viseld!

Laza elegáns Kép forrása: gurl.com

Szuper módszer, ha divatosan és egyben kényelmesen szeretnéd viselni a csipkés részleteket az outfiteden belül, ha egy lazább felsőt vagy egy mélyebb kivágású lezser pulcsit veszel fölé, amiből esetleg a vállad is kivillan.

Így ugyanis egyben lehetsz elegáns és mégis visszafogott, a legjobb pedig az benne, hogy bármilyen évszakban viselheted, hiszen ha hűvös van, akkor pluszban szuper, hogy több réteg van rajtad, de mivel lenge a szett, ezért melegben is praktikus választás!

Felsőként Kép forrása: trend2wear.com

Ha olyan a szín, az anyag és a kivágás, hogy akár hétköznapi viseletre is alkalmas a bralette, akkor miért ne viselhetnéd topként?

Egy sötét árnyalatú felső egy esti randira vagy egy bulira tökéletes választás, persze csak akkor, ha megfelelően takar ott, ahol kell!

Ha inkább azt szeretnéd, hogy csak egy-két apró részletet sejtessen a felsőd, akkor vegyél rá egy áttetsző anyagú felsőt vagy egy extra topot, ami alól ki-kivillannak a csipke vagy a selyem részletek.