Black-and-White outfitek egy kis csavarral

Stumpf Bea
Írta: ,
Black-and-White outfitek egy kis csavarral

A klasszikus fekete-fehér szettek mindig elegánsak maradnak, de ha segítségre van szükséged, hogy az ünneplős stílust hogyan varázsold lenyűgözővé, akkor ez a cikk neked szól! Összegyűjtöttünk néhány olyan tippet, amivel a fekete-fehér is izgalmas lehet, olyannyira, hogy más-más kiegészítővel akár minden nap új szettet varázsolhatsz magadnak belőle.

Érzékek varázsa Kép forrása: sortra.com

Elsőre lehet, hogy egy fekete nadrág és egy fehér póló nem hangzik izgalmasan, sokan mégis jolly-joker szettként viselik ezt az örök párosítást.

Ha az anyagokat variálod, és egy bőrnadrághoz egy kötött pulcsit vagy egy szöveg anyagú kabátot veszel fel, máris izgalmasabb azt outfited.

Tipp: Az idei szezonban a több mindig jobb, azaz trendi, ha kontrasztosan eltérő anyagú darabokat viselsz – bőr, kötött, szatén, selyem, szövet – mind jöhet!

Az örök farmer Kép forrása: withlovefromkat.com

A farmer mindig is a ruhatárunk állandó része marad, bármennyire is fiús öltözékként került piacra anno. Imádjuk minden formájában, hiszen nem csak praktikus, de nagyon nőies is tud lenni!

Ráadásul a fekete-fehér alapszettedet is remekül feldobja, ha egy farmerdzsekit veszel fel hozzá, vagy csak a derekadra kötöd, amikor meleged van. Ez jól elválasztja a két kontrasztos részt, plusz kiemeli a derekat.

Tipp: Plusz layerként a farmerdzseki helyett farmeringet vagy farmermellényt is választhatsz, betűrve, lazán vagy átkötve a derekadon – mindenhogyan tökéletes!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv