Biciklisnadrág az új divattrend – 3 tipp a viseléséhez

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Biciklisnadrág az új divattrend – 3 tipp a viseléséhez

Az elmúlt időszakban szinte minden ruhadarab visszakerült a divatba, ami manapság retrónak számít. Hódítanak az állatminták, a batikolt motívumok, a bőszárú nadrágok és a crop topok. Most egy újabb nagy visszatérő robbant be a köztudatba: feltűntek a kifutókon és az influenszerek oldalán is a biciklisnadrágok.

Ugyan nem a divat miatt, de néhány éve én is hordtam a biciklisnadrágokat a hétköznapokban – persze nem azokat, amik eredetileg is biciklizésre lettek tervezve, és bélelt üleprésszel rendelkeznek. Ne ijedj meg, természetesen az összeállításokat illetően sem erről a darabról van szó!

A mostani, hétköznapi viseletre szánt biciklisnadrágok tulajdonképpen leggingsek, csak nem hosszú szárúak, hanem rövidek. Amiért én a leginkább szerettem őket, az a kényelem, illetve hogy nagyon jól passzoltak a hosszított, ejtett fazonú felsőimhez. Ha szereted az egyedi megjelenést, akkor érdemes próbát tenned velük, mert az alábbi outfitekben garantáltan nem leszel hétköznapi!

1. Crop toppal

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A biciklisnadrágok remekül passzolnak az ugyancsak divatos crop topokhoz, bár azt meg kell jegyezni, hogy ezekkel a darabokkal párosítva tested minden porcikája láthatóvá válik. Ez azt jelenti, hogy érdemes valamit még felvenned hozzá, ami kicsit szolidabbá teszi a megjelenésedet. A crop toppal való párosítás eredménye lehet egy nőies vagy egy sportos, fiatalos szett is, ez természetesen a kiegészítőktől függ.

2. Oversized felsőkkel

Természetesen akkor is beiktathatod a biciklisnadrágokat a megjelenésedbe, ha nem töltötted minden szabad órádat az edzőteremben. Ebben az esetben érdemes térdig érő fazont választanod és jó ötlet, ha a crop top helyett valamilyen oversized felsővel kombinálod a nadrágodat.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ennél a megoldásnál a sportos és fiatalos vonalat a túlméretezett pulóverek, felsők képviselik, amiket a modellek a legtöbbször hátizsákkal vagy övtáskával viselnek – egy átlagos hétköznapra tökéletes alternatívát jelentenek. Az elegánsabb stílus kedvelőinek pedig ejtett fazonú blúzokkal ajánljuk, amiket akár meg is lehet bolondítani egy-egy vékony övvel, de választhatsz eleve derékszabású fazont is.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!