Bevág? Lecsúszik a pánt? 7 melltartó-probléma és a megoldás

Sándor Alexandra
Írta: ,
Bevág? Lecsúszik a pánt? 7 melltartó-probléma és a megoldás

Tudod, hogy valami nem stimmel a melltartóddal. A tükörbe nézve látod, hogy valami nincs rendjén vele – vagy akár érzed is a bőrödön, és már alig várod, hogy a nap végén levehesd. Pedig nem kell örök kényelmetlenségben élned! Michelle Lam, egy hatalmas amerikai internetes cicifix-áruház alapítója elárulja, hogyan oldhatod meg a leggyakoribb bajokat.

Felcsúszik a hátulja?

Ha a melltartód hátsó része túl magasra fészkelődött, az eleje pedig a kelleténél mélyebben lóg, akkor vagy rosszul van beállítva a pánt hosszúsága, vagy pedig extra tartást biztosító darabra lenne szükséged – mondja Michelle. 

Hamar kiderül, melyik a gond, ha legközelebb lazítasz a pánton, és kitapasztalod, hogy a hátulja így is feljebb vándorol-e. Amennyiben igen, jöhet az extra tartás, ami szerencsére éppúgy lehet szexi és sikkes!
Bevág a pántja?

Mielőtt kétségbeesnél, hogy túl magas a testzsírszázalékod, és vészesen kipárnásodott a vállad, Michelle megnyugtat: a tested új jó, ahogy van – biztos, hogy a melltartódban rejlik a hiba

A pánt hosszúságának beállítása után érdemes szemügyre venned a szélességét és az anyagát is.
 
A szélesebb csík ugyanis jobb súlyelosztást biztosít, így csökkenti a bevágás esélyét. Sőt, már extra hosszú pánttal ellátott darabokat is tudsz venni!

Fókuszban

Egy bevált módszer, amivel nyugodtan aludhatsz a megfázás alatt

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!