Beach Style 2016 – Az idei nyár legtrendibb strandkiegészítői

Style&Blog
Írta: ,

Sziasztok, drágák! Az idei év legtrendibb fürdőruháit bemutató bejegyzésünk után ismét egy könnyed, nyárias poszttal készültünk Nektek: összeszedtük, melyek idén a legmenőbb strandkiegészítők. Igyekszünk elsősorban a 2016-os újdonságokra fókuszálni, de természetesen számos – minden évben jól kihasználható – alapdarabról, illetve már ismerős őrületekről is olvashattok majd. Tartsatok velünk!

KIMONÓ

Kép forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Egy könnyed, stílusos kimonó igazi koronája minden fürdőruhás looknak: különlegessé varázsolja megjelenésünket, ugyanakkor takarja a kevésbé előnyös testrészeket. A vízparti nyaralások alapdarabja, ráadásul nemcsak a strandon, de hétköznapi megjelenésünk részeként, egy farmerrel és basic toppal is bármikor bevethetjük. Imádnivaló, nem igaz? :)

CSIPKÉS CSODÁK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

csipkés ruhadarabok az aktuális trendőrületektől függetlenül minden nyáron hódítanak, így nyaralásunk idején is kötelező darabnak számítanak. Egy sejtelmesen áttetsző, csipkés vagy éppen horgolt nyári ruha, felső, kimonó, esetleg egy csipkebetéttel díszített rövidnadrág egyszerre trendi és nőies. Igazi must have!