Bájos lazaság és játékos nőiesség – Ez Orsi új, ragyogóbb stílusa

Cseh Éva
Írta: ,
Bájos lazaság és játékos nőiesség – Ez Orsi új, ragyogóbb stílusa

Ezen a héten a bájos Orsi lett a stílustanácsadásunk nyertese, akinek csinos alakjával igazán könnyű dolgom volt. A megfelelő stílus kialakításánál így leginkább arra figyeltem, hogy a korának és a színeinek, kisugárzásának megfelelő outfiteket állítsak össze. Neked melyik tetszik a legjobban?

Alkatelemzés

Orsi alkata egy nyújtott körte alkat, nagyon arányos és csinos. Ugyanakkor, ahogy minden nőnek, neki is jól jön, ha a csípő területét a lehető legelőnyösebben hangsúlyozza!

A nadrág fazonok közül például a nagyon szűk és koptatott változatok biztosan erősítik a csípő, és comb környékét, ezért inkább az egyenes, vagy a most egyébként is divatos bővülő, vagy trapéz szárú fazonok állnának neki a legjobba, különösen, hogy a magassága is megvan hozzá, hogy ezek a fazonok megfelelően érvényesüljenek! 

A szoknyákból és ruha fazonokból ugyanakkor bátran jöhetnek szűkebb darabok is, ezekben még inkább nőies és vonzó lesz Orsi alakja anélkül, hogy túlzottan kiemelnék a csípő vonalát. Emellett a hosszú overálok, légies maxi ruhák és szoknyák is remekül állnának Orsinak, ezek közül kedvére válogathat magának!

 Színek és minták

Színek tekintetében elsősorban a bőr tónusát érdemes szemügyre venni. Bár ez a kép valószínűleg egy kicsit csal, az azért látszik, hogy Orsi bőre elég világos, így kapásból biztos lehet benne, hogy az élénkebb árnyalatokból és a mélyebb tónusokból lesz érdemes válogatnia.

A föld színek mint a keki, zöldek, homok szín, sárgák például biztosan remekül állnának neki, és a mélyebb narancsos, korallos és piros, bordó árnyalatai is. De jó választás lehet még a fekete, ami a szőke hajával remekül mutat csakúgy, mint az élénk és mélyebb árnyalatú kékek és az arany is.

A minták tekintetében a csípő és a kar környékén lesz érdemes odafigyelnie Orsinak. A szabály: ha nagyon szűk darabot választ, akkor érdemes kerülni a domináns mintákat, a lazább szabás viszont már nagyobb játékteret enged!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba