Az vagy, amit felveszel? Személyiségedről árulkodnak kedvenc ruháid

Göcző Nóra
Írta: ,

Még hogy nem a ruha teszi az embert. Igenis ordít rólunk a ruhatárunk, de nem csak kiteregeti a titkainkat, hanem akár hazudni is képes a jó cél érdekében.

A kabát, ami nem csak a hideg ellen véd Kép forrása: justaprettystyle.com

Érdemes megfigyelni, hogy családtagjaink számára mi a legkényelmesebb otthoni öltözet vagy mit vesznek fel, ha társaságba indulnak. Ugyanezt megvizsgálhatjuk munkahelyi környezetben is.

Néhány hét után pontosabb képet kapunk egy kollégánk természetéről, ha megfigyeljünk mit hord, mintha felszínes beszélgetésbe elegyednénk vele a reggeli kávézás közben.

Általánosságban igaz, hogy a kabát ápol és eltakar. Megvéd a hidegtől és attól is, hogy meglássanak.

Az introvertált személyiségek szeretik a nagy, pufi, nem feltűnő színű kabátokat, amik térdig érnek, természetesen öv és kihajtható gallér nélküliek, és lehetőleg magasra felhúzható zipzárral készültek.

A nyitottabbak a derék résznél szűkített darabokat kedvelik, ami azért is fontos, mert a kabát hossza nem érhet a farzseb alá. Szívesen vesznek fel élénk színű, nagy gombokkal, fényes patentokkal, esetleg műszőrmével dekorált darabokat, melyek kiemelik a nőiességet.

A klasszikus fehér blúz azóta divat, mióta világ a világ, igazi alap darab, ami minden gardróbban megtalálható. Végtelen variációban viselheted: blézerrel, mellénnyel, kardigánnal, nadrággal és szoknyával.

Egyszerre lehetsz benne hétköznapi és elegáns, visszafogott és vad, attól függően, mit veszel fel hozzá.

A színes blúzok általában a spiritualitást jelképezik. Viselői nem zárkóznak el a természetfeletti történésekről beszélgetni, de csak ha erre fogékony partnerrel találkoznak.