Az idei ősz/tél legmenőbb kiegészítői – Ékszerek, sálak, amiket be kell szerezned

Írta: ,

Attól eltekintve, hogy ősszel már melegebb ruhákba bújunk, még bátran viselhetünk nőies kiegészítőket: ékszereket, táskákat, sálakat. Érdekel, mi most a divat? Mi az, amivel trendi lehetsz? Máris eláruljuk!

Prémsálak Kép forrása: nicholeciotti.com

1/7 Prémsálak

Csípősebb hidegben vagy szeles időben az egyik leginkább fázó porcikánk a nyakunk. Hogy védelmet nyújtsunk számára, érdemes sálat tekernünk köré.

Idén igazán trendi viseletnek számítanak a szőrös, prémes darabok, amelyekben garantáltan nem fázunk. A kifutókat hamar meghódították és most már az utcán is bátran hordhatjuk ezeket.

Igazán látványos, minden szettet feldob, ráadásul vastag és puha. Választhatsz egyszerű barnát is, de a több színben pompázó darabokkal is sikert arathatsz.

Vastag karkötők, gyűrűk Kép forrása: ladyline.me

2/7 Vastag karkötők, gyűrűk

Az elegáns karkötők, színes gyűrűk ősszel sem maradhatnak el, sőt ilyenkor talán még inkább érdemes ezeket hordani, hiszen egy egyszerű farmer-pulóver kombót is fel tudnak dobni.

Hogy még látványosabb legyen a végeredmény, ezúttal tedd félre az aprócska, vékony darabokat és inkább a méretes ékszereket viseld, idén ugyanis ez a trendi!

Minél vastagabb, tömörebb, annál jobb. Lehet túlméretezett kövekkel kirakott vagy egy egyszerű, minta nélküli is. A lényeg, hogy magukhoz vonzzák a figyelmet.

Méretes fülbevalók Kép forrása: manrepeller.com

3/7 Méretes fülbevalók

Ha már ékszerek, essen szó a fülbevalókról is. Mint az előbb említett karkötők és nyakláncok esetében, ennél is a „minél nagyobb, annál jobb” elv érvényesül ősszel.

A diszkrét és szinte alig észrevehető darabokat ezúttal tedd a szekrényed mélyére, eljött azoknak az ideje, amelyeket eddig talán fel sem mertél venni, mert túl félénk voltál, csupán megvetted egykor, mert annyira megtetszett.

Lehet bármilyen szokatlan az alakja: aszimmetrikus, különleges anyagból készült vagy méretes, színes kövekkel kirakott, ez most a trendi!

Láncövek Kép forrása: tendances-de-mode.com

4/7 Láncövek

Ahogyan láthattuk, az ékszerek esetében a „minél nagyobb, annál jobb” elv érvényesül, az öveknél viszont pont az ellenkezője lesz a trendi: minél visszafogottabb, annál szebb.

Idén ősszel hódítanak az elegáns, aprócska láncból készült darabok.

Míg előző szezonban inkább a bőröveket hordtuk, ezúttal felváltják őket ezek a meseszép láncok, amelyek tulajdonképpen a derekunkon hordott ékszerek.

Kihangsúlyozzák karcsúságunkat és bárhova felvehetjük őket.

Hosszú kesztyűk Kép forrása: mydesignchic.com

5/7 Hosszú kesztyűk

Úgy gondolod, még nincs itt az ideje a kesztyűknek? Ugyan már! A csípős reggeleken már fáznak az ujjaink, így bátran felvehetjük már most is.

Ezúttal felejtsd el az apró darabokat, válassz hosszúszárú, trendi kesztyűket. Ez azért is praktikus, mert akár egy rövidebb ujjú pulóverrel is hordhatod. Különösen akkor nőies és szexi, ha bőrből készült és sötét színe van.

Imádjuk!

Hajpántok, fejpántok Kép forrása: totalbeauty.com

6/7 Hajpántok, fejpántok

Fázik a fejed, de nem akarod sapkával lelapítani a hajadat? Szerencsére amíg nincsenek komoly fagyok, nyugodtan hordhatunk fejpántokat is.

A kifutókat már meghódították a különböző anyagokból, bőrből, szőrméből, bársonyból készült, virágokkal vagy fémcsatokkal díszített darabok, most pedig az utcákat is meg fogják!

Ha hosszú hajad van, csak fogd össze lazán kontyba a hajadat, ha pedig rövid, akkor még ennyi dolgod sincs, csupán felvenni ezt a szuper kiegészítőt.

Nyakkendők Kép forrása: dappertomboy.com

7/7 Nyakkendők

Végül itt egy újra és újra visszatérő trend a női divatban: a férfias, mégis nagyon szexi nyakkendők.

Ha kedveled a maszkulin stílust, akkor nem okozhat gondot, hogy felvedd, de ha eddig ódzkodtál tőle, akkor itt az ideje megbarátkozni vele.

Remek irodai viselet lehet, ha felveszel egy fehér inget, nyakkendőt kötsz a nyakadba és veszel rá egy mellényt, végül pedig egy elegáns blézert.