Az idei ősz/tél legmenőbb kiegészítői – Ékszerek, sálak, amiket be kell szerezned

Balatoni Dóra
Írta: ,

Attól eltekintve, hogy ősszel már melegebb ruhákba bújunk, még bátran viselhetünk nőies kiegészítőket: ékszereket, táskákat, sálakat. Érdekel, mi most a divat? Mi az, amivel trendi lehetsz? Máris eláruljuk!

Prémsálak Kép forrása: nicholeciotti.com

Csípősebb hidegben vagy szeles időben az egyik leginkább fázó porcikánk a nyakunk. Hogy védelmet nyújtsunk számára, érdemes sálat tekernünk köré.

Idén igazán trendi viseletnek számítanak a szőrös, prémes darabok, amelyekben garantáltan nem fázunk. A kifutókat hamar meghódították és most már az utcán is bátran hordhatjuk ezeket.

Igazán látványos, minden szettet feldob, ráadásul vastag és puha. Választhatsz egyszerű barnát is, de a több színben pompázó darabokkal is sikert arathatsz.

Vastag karkötők, gyűrűk Kép forrása: ladyline.me

Az elegáns karkötők, színes gyűrűk ősszel sem maradhatnak el, sőt ilyenkor talán még inkább érdemes ezeket hordani, hiszen egy egyszerű farmer-pulóver kombót is fel tudnak dobni.

Hogy még látványosabb legyen a végeredmény, ezúttal tedd félre az aprócska, vékony darabokat és inkább a méretes ékszereket viseld, idén ugyanis ez a trendi!

Minél vastagabb, tömörebb, annál jobb. Lehet túlméretezett kövekkel kirakott vagy egy egyszerű, minta nélküli is. A lényeg, hogy magukhoz vonzzák a figyelmet.