Az idei nyár „végzet asszonya” ruhái - Így viseld őket, ha hódítani szeretnél

Berényi Nóri
Írta: ,
Az idei nyár „végzet asszonya” ruhái - Így viseld őket, ha hódítani szeretnél

Elérkeztünk az év azon részéhez, mikor lekerülnek rólunk a nehéz, meleg kabátok és felváltják őket a laza, könnyed, nyári ruhák. Ennek ki jobban, ki kevésbé jobban örül, de azt elismerhetjük, hogy a meleg végérvényesen beköszöntött, így jobb, ha megtalálod azt a ruhát, amiben nyáron is hódíthatsz. És, mint mindig, mi most is segítségedre leszünk ebben.

A férfiak imádják a csupasz, női vállakat, így, ha szeretnél igazi csábító lenni, akkor egy ilyen fazonú ruhával nem hibázhatsz. Amúgy is őrületesen nagy trend a tavalyról áthozott vállról lecsúsztatott felső, így biztosan bármelyik üzletben szembe találkozhatsz egy ilyen darabbal.

Az a jó benne, hogy szinte mindenkinek jól áll, hiszen az előnyös részeket hangsúlyozza. Ha esetleg nem szereted a karjaidat, akkor pont a kritikus rész van takarásban, viszont a vállaidat szabadon hagyja, hangsúlyozva a nyakadat és a dekoltázsodat.

Tégy egy próbát és vonulj végig az utcán egy ilyen darabban!

Bár nem hinnénk, hogy a dekoltázs valamikor is kimegy a divatból, viszont az idei év egyik legnagyobb nyári trendje mindenképpen a hosszanti csíkozás lesz. Hogy miért jó ez neked?

Nem csak az alakodat nyújtja, de a dekoltázsodra is nagyon jótékony hatással lesz.

Ajánlunk figyelmedbe egy ilyen szexi "V" kivágást, ami bátran lemehet egész mélyre. Ne zavarjon, ha éppen nem "D"-s a melltartó méreted, mert ez inkább a kisebb mellű lányoknak előnyös, hiszen ők melltartó nélkül is jól elvannak.

A lényeg, hogy büszkén viseld, mert egy ilyen ruha bizony megköveteli. Nem elég, ha csak felkapod, de egész nap feszengsz benne, mert így nem hódítani fogsz, hanem pont ellenkezőleg. Légy büszke az adottságaidra és turbózd fel magad önbizalommal!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba