Az előnyös öltözködés kódexe – Banán alkat

Style&Blog
Írta: ,
Az előnyös öltözködés kódexe – Banán alkat

A következő cikkünkben a banán alkatú lányoknak szeretnénk stílustippeket adni. Ők azok, akik kevesebb domborulattal rendelkeznek, jellemzőik a keskeny csípő, kisebb mellek, kevésbé karcsú derék. Cél, hogy a ruhák segítségével kerekebbé varázsolják a formáikat, és néhány apró trükkel ki tudják hangsúlyozni nőiességüket!

FELSŐK, TOPOK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Olyan jól szabott felsőket keress, amelyek kiemelik meglévő formáidat. Ilyenek a karcsúsított ingek, a rövid, esetleg buggyos ujjú darabok, vagy a nyakban megkötős felsők. Érdemes kerülni a túl szűk, vagy túl bő topokat. Ahhoz, hogy a melleid nagyobbnak tűnjenek, segítségül hívhatod a különböző zsebeket, fodrokat, mintákat vagy más díszítéseket. A keresztben csíkos felsők is előnyösek lehetnek.
 

RUHÁK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Keress övvel díszített változatokat, ezek gömbölyítenek a formákon. Az A-vonalú, vagy a nyakban kötős ruhákat, valamint a derekadnál mintás darabokat is bátran ajánljuk.  A minták egyébként is neked dolgoznak! A mellet erősítheted, ha olyan ruhát választasz, mely felül mintás vagy fodros. A fodrokkal azért érdemes vigyázni, olyat válassz, ami nőies, és nem kislányos. Előnyösek, és nagyon mutatósak a félvállas ruhák is, melyek a derekadnál húzottak. Érdemes viszont kerülni az egyenes vonalú és a zsákruhákat.
 

BLÉZEREK, KABÁTOK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 

A blézerek kiválasztásánál arra kell figyelni, hogy a kiválasztott darab ne legyen túl szögletes. Egy szépen szabott, csípőig érő blézer, amely deréknál enyhén húzott, tökéletes választás lehet, de a peplumot és karcsúsított fazonokat is kifejezetten ajánljuk. Kabátok terén a derekadnál övvel szűkített fazonok jók lehetnek. Az A-vonal itt is ajánlott. Kerüld viszont az oversize, túlméretezett kabátokat.

Előnyös nadrágok és szoknyák a következő oldalon!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv