Az 5+1 legklasszabb tavaszi trend - Így hordd!

Bodnár Alexa
Írta: ,
Az 5+1 legklasszabb tavaszi trend - Így hordd!

Kép forrása: tinx/depositphotos.com

Hamarosan végre tényleg kisüt a nap, és elkezdhetjük hordani a kényelmes, könnyű, tavaszi darabokat. A hosszabbra nyúlt telet használd ki arra, hogy egy kicsit felturbózd a ruhatáradat az idei szezon legdivatosabb alapdarabjaival. Összeállításunkból megtudhatod, hogy viseld majd ezeket!

Szinte minden tavasszal pasztellben álmodnak a tervezők, és ez idén sincs másként. Ez azonban jó hír, mert valószínűleg a szükséges alapdarabok már ott vannak a szekrényedben korábbról, csak ki kell egészítened ezeket.

A legegyszerűbb, ha a pasztell darabokat fehérrel társítod, így nagyjából bárhol viselheted ezeket: egy fehér farmer például jolly joker lehet.

De két különböző pasztellárnyalatot is hordhatsz együtt, például egy halványrózsaszín blézert bátran párosíts sárga, lila vagy akár menta színű nadrággal.

Idén viszont akkor leszel a legtrendibb, ha egyazon szín legalább két árnyalatban köszön majd vissza a szetteden.

Nyugodtan bevallhatod, ha már neked is unalmas volt, hogy a pöttyök és a virágok kerültek mindig előtérbe tavasszal. Idén végre a kockásé a főszerep, kiszabadítva ezt a mintát az ősz fogságából!

A legegyszerűbb, ha beszerzel magadnak egy kockás kabátot, amit farmerszettel, fekete nacival és egy egyszerű felsővel, vagy akár szoknyával is viselhetsz.

Akinek bejön a brit street style, az bátran próbálkozzon egy kockás kosztümmel, szigorúan egy egyszerű pólóval viselve.

A nőiesebb vonal kedvelőinek a kockás szoknyát ajánljuk, ami remekül párosítható pasztell árnyalatokkal.