Az 5 kedvenc divatüzletünk az Aréna plázában, ahol különleges darabokra bukkanhatsz

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Ismerős az érzés, amikor elindulsz egy ruhavásárló körútra és sorra fordulsz ki csalódottan az üzletekből? A végére elégedetlen vagy, elfáradtál, és nagy valószínűséggel egy kalóriadús fagylaltba menekülsz. A legtöbbször az a gond, hogy az ismert, szokásos üzleteket vizslatod át, amik nem biztos, hogy kielégítik az elképzeléseidet. A továbbiakban kiszemeltük nektek a főváros egyik legkedveltebb plázáját, az Aréna plázát, ahol az ingyen parkoláson túl rengeteg klassz üzlet vár rád. Lássunk most öt olyan üzletet, amik különleges, stílusos darabokat árulnak és túlmutatnak a tömegcuccokon. (x)

Reserved

Itt végre karcsúsítva vannak a ruhák, gyönyörű kivágásokkal találkozhatunk és a kényelemre is gondolnak.

Az anyagok jó minőségűek és az áraik messze sem elvetemültek, úgyhogy visszatérő vendég vagyok. Mióta itt vásároltam a legklasszabb A-vonalú nyári ruhámat, szaténos anyagból, láthatatlan oldalzsebbel és csinos dekoltázzsal, az üzlet levett a lábamról.

A táskáikkal és a levehető szíjas óráikkal is mindig szemezek. Big LIKE!

 
Tatuum

Mindig luxus érzésem támad, ha belépek az üzletbe, de nem az árak, hanem az üde stílus miatt, ami ott van minden ruhadarabban.

Szemmel láthatóan a felnőtt, minőséget kedvelő nők a célcsoportjuk.

Imádom, hogy éppen ott takarnak, ahol kell - a felsők gyakran hátul hosszítottak, a ruhák derékban karcsúsítottak, a szoknyahosszak nem vérlázítók. Ha munkahelyi, vagy kifinomultabb hétköznapi ruhatárra vágysz, érdemes itt bevásárolni!

Tipp: különösen szépek a minimál ékszereik.