Az 5 kedvenc divatüzletünk az Aréna plázában, ahol különleges darabokra bukkanhatsz

Írta: ,

Ismerős az érzés, amikor elindulsz egy ruhavásárló körútra és sorra fordulsz ki csalódottan az üzletekből? A végére elégedetlen vagy, elfáradtál, és nagy valószínűséggel egy kalóriadús fagylaltba menekülsz. A legtöbbször az a gond, hogy az ismert, szokásos üzleteket vizslatod át, amik nem biztos, hogy kielégítik az elképzeléseidet. A továbbiakban kiszemeltük nektek a főváros egyik legkedveltebb plázáját, az Aréna plázát, ahol az ingyen parkoláson túl rengeteg klassz üzlet vár rád. Lássunk most öt olyan üzletet, amik különleges, stílusos darabokat árulnak és túlmutatnak a tömegcuccokon. (x)

Reserved

1/5 Reserved

Itt végre karcsúsítva vannak a ruhák, gyönyörű kivágásokkal találkozhatunk és a kényelemre is gondolnak.

Az anyagok jó minőségűek és az áraik messze sem elvetemültek, úgyhogy visszatérő vendég vagyok. Mióta itt vásároltam a legklasszabb A-vonalú nyári ruhámat, szaténos anyagból, láthatatlan oldalzsebbel és csinos dekoltázzsal, az üzlet levett a lábamról.

A táskáikkal és a levehető szíjas óráikkal is mindig szemezek. Big LIKE!

 
Tatuum

2/5 Tatuum

Mindig luxus érzésem támad, ha belépek az üzletbe, de nem az árak, hanem az üde stílus miatt, ami ott van minden ruhadarabban.

Szemmel láthatóan a felnőtt, minőséget kedvelő nők a célcsoportjuk.

Imádom, hogy éppen ott takarnak, ahol kell - a felsők gyakran hátul hosszítottak, a ruhák derékban karcsúsítottak, a szoknyahosszak nem vérlázítók. Ha munkahelyi, vagy kifinomultabb hétköznapi ruhatárra vágysz, érdemes itt bevásárolni!

Tipp: különösen szépek a minimál ékszereik.