Attól még, hogy designer, nem biztos, hogy drága is! A legjobb online designer ruha és kiegészítő lelőhelyek

Horváth Petra
Írta: ,

Aki sokat jár külföldre, esetleg kint is él, tisztában van vele, hogy viszonylag sok ruházati bolt található, melyek kifejezetten designer márkák termékeit kínálják pimaszul olcsón. Hazánkban ezekből az úgynevezett outlet-ekből sajnos még nem sok található, és ami van, az sem éppen a legkönnyebben megközelíthető. Emiatt, és mert a médiában általában a drágább márkák kapnak helyet, jogosan él a köztudatban, hogy hazánkban olcsó designer terméket kapni szinte lehetetlen. Spoiler veszély! Rengeteg magyar designer márka kínálata vetekszik a fast fashion márkák áraival! Bónusz, hogy jó pár márkának van webáruháza is, így nem muszáj Budapesten élnünk, ha egyedi ruhákat szeretnénk vásárolni. Mutatjuk is, mely online felületeket érdemes felkeresni!

Helga Toth Kép forrása: helgatoth.hu

A fiatal tehetségről már korábbi cikkünkben is beszámoltunk nektek, nemrég azonban elindította saját webáruházát is, ahol nem mellesleg a márka vadonatúj irányzata, a Helga Toth for Urban is fellelhető, mellyel egy teljesen új vásárlói réteget szeretne megcélozni a tervező.

Ő a tökéletes példa arra, hogy a magas minőség megfér a kedvező árakkal! Hála a webáruháznak pedig még könnyebben kaparinthatók meg Helga egyedülálló termékei!

Akár elegánsabb, akár sportosabb, lezserebb darabokat keresünk, itt megtalálhatjuk a stílusunknak megfelelő ruházati termékeket.

Kimagasló minőség, egyedi ruhatár, mindezt pedig pimaszul kedvező áron!? Talán mondanunk sem kell, irány a webshop!

My Love Shop Kép forrása: myloveshop.hu

Dukai Regina saját webáruházában könnyű elveszni, hiszen annyi gyönyörű ruhadarab található a kínálatában, hogy nem győzünk válogatni!

Szinte bármilyen stílusban találhatunk nála minőségi termékeket, az elegánstól, a hétköznapin át, egészen a lezser darabokig.

Árakban szintén felveszi a versenyt a legismertebb fast fashion márkákkal, annyi különbséggel, hogy a My Love Shop termékei jóval időtállóbbak, minőségibbek, és persze kis eséllyel jönnek szembe velünk az utcán!

Ha mindez nem lenne elég, szinte mindig található akciós kínálat a webáruházon, így bizonyos darabokhoz tényleg hihetetlen áron juthatunk hozzá!