Attól még, hogy designer, nem biztos, hogy drága is! A legjobb online designer ruha és kiegészítő lelőhelyek

Írta: ,

Aki sokat jár külföldre, esetleg kint is él, tisztában van vele, hogy viszonylag sok ruházati bolt található, melyek kifejezetten designer márkák termékeit kínálják pimaszul olcsón. Hazánkban ezekből az úgynevezett outlet-ekből sajnos még nem sok található, és ami van, az sem éppen a legkönnyebben megközelíthető. Emiatt, és mert a médiában általában a drágább márkák kapnak helyet, jogosan él a köztudatban, hogy hazánkban olcsó designer terméket kapni szinte lehetetlen. Spoiler veszély! Rengeteg magyar designer márka kínálata vetekszik a fast fashion márkák áraival! Bónusz, hogy jó pár márkának van webáruháza is, így nem muszáj Budapesten élnünk, ha egyedi ruhákat szeretnénk vásárolni. Mutatjuk is, mely online felületeket érdemes felkeresni!

Helga Toth Kép forrása: helgatoth.hu

1/4 Helga Toth

A fiatal tehetségről már korábbi cikkünkben is beszámoltunk nektek, nemrég azonban elindította saját webáruházát is, ahol nem mellesleg a márka vadonatúj irányzata, a Helga Toth for Urban is fellelhető, mellyel egy teljesen új vásárlói réteget szeretne megcélozni a tervező.

Ő a tökéletes példa arra, hogy a magas minőség megfér a kedvező árakkal! Hála a webáruháznak pedig még könnyebben kaparinthatók meg Helga egyedülálló termékei!

Akár elegánsabb, akár sportosabb, lezserebb darabokat keresünk, itt megtalálhatjuk a stílusunknak megfelelő ruházati termékeket.

Kimagasló minőség, egyedi ruhatár, mindezt pedig pimaszul kedvező áron!? Talán mondanunk sem kell, irány a webshop!

My Love Shop Kép forrása: myloveshop.hu

2/4 My Love Shop

Dukai Regina saját webáruházában könnyű elveszni, hiszen annyi gyönyörű ruhadarab található a kínálatában, hogy nem győzünk válogatni!

Szinte bármilyen stílusban találhatunk nála minőségi termékeket, az elegánstól, a hétköznapin át, egészen a lezser darabokig.

Árakban szintén felveszi a versenyt a legismertebb fast fashion márkákkal, annyi különbséggel, hogy a My Love Shop termékei jóval időtállóbbak, minőségibbek, és persze kis eséllyel jönnek szembe velünk az utcán!

Ha mindez nem lenne elég, szinte mindig található akciós kínálat a webáruházon, így bizonyos darabokhoz tényleg hihetetlen áron juthatunk hozzá!

Prieston Kép forrása: prieston.eu

3/4 Prieston

Szintén egy márka, amit korábban már bemutattunk számotokra!

A Prieston elsőre talán kilóghat a sorból, hiszen nem az olcsó árairól vált híressé, mindeddig! Ugyanis idén elindította az úgynevezett Love vonalat, mellyel kifejezetten a hazai fiatalokat szeretné megfogni, és bemutatni számukra, hogy egy tervezői darab is megvásárolható fast fashion áron, annyi különbséggel, hogy ezekkel a ruhadarabokkal nem fogjuk szembe találni magunkat úton-útfélen!

Megkeresésünkre a tervező azt is elárulta, hogy számos újdonsággal készülnek még a Love vonalon, és határozott célja, hogy minden tudatos magyar lány ruhatárában fellelhető legyen a Prieston Love, vagy így, vagy úgy.

Izgatottan várjuk az újdonságokat, addig is, a jelenlegi kínálatért irány a webshop!

The Mama Kin Kép forrása: themamakin.com

4/4 The Mama Kin

Végül, de nem utolsó sorban egy kiegészítő márka, amely 2013 óta színesíti a hazai piacot, ám viszonylag még kevésbé ismert a köztudatban, pedig minősége ellenére hihetetlenül kedvező áron mozog a kínálata!

Ha valamelyest képben vagytok a legismertebb fast fashion márkák bizsu kínálatával, akkor bizonyára tudjátok, hogy alacsony minőségük ellenére gyakran magas áron mozognak. Miért költenénk tehát egy rövid élettartamú ékszerre annyit, amiért egy sokkal tartósabb, egyedibb, minőségi kiegészítőt tudhatunk a birtokunkban?

Bár a The Mama Kin leginkább letisztult darabokat gyárt, található kínálatukban feltűnőbb kialakítás is, így bárki megtalálhatja náluk a stílusának megfelelő ékszert.

Irány a webshop!