Reggel hideg, nappal meleg: 5+1 átmeneti outfit-tipp, ami segít az évszakváltásban

Pölz Kitti
Írta: ,
Reggel hideg, nappal meleg: 5+1 átmeneti outfit-tipp, ami segít az évszakváltásban

Bár elviekben már egy kis ideje az őszt tapossuk, napközben azért nem mindig érezzük már a gesztenye- és levélhullás hűvösebb szelét - a vénasszonyok nyara bizony hasít és még bőven azt az időszakot éljük, amikor elszaladunk fagyizni vagy bekapcsoljuk a ventilátort. Ezzel persze semmi baj nincs, egyet leszámítva: a reggelek és az esték rendszerint lehűlnek, így viszont irtó nehéz a nap elején megfelelő szettet választani.

Ne hagyjuk magunkat, hiszen egy kis kreativitással könnyen legyőzhetjük a pufi dzsekik és a délutáni izzadás, vagy a könnyű kardigánok és az esti vacogás kombóját - ezzel a hat átmeneti szettel végleg vége ennek az őszi lidércnek!

Ne mondj még búcsút a kedvenc nyári rövid ruháidnak, inkább csak ősziesítsd őket egy kicsit!

Hogy hogyan?

Szerezz be pár egyszínű rövid-vagy hosszú ujjú pólót és vedd fel őket a pántos ruháid alá - nemcsak szupernőies, de nagyon trendi is ez a megoldás.

Nyáron fehér tornacipővel hordtad ezt a szettet?

Most sem kell lemondanod róla, csak húzz egy pár centivel hosszabb zoknit és élvezd az átmeneti napsütést még lazábban és stílusosabban!

Amikor úgy kelsz fel, hogy ma legszívesebben a legutóbbi fesztiválszettedben nyomulnál, csupán azért ne engednél a csábításnak, mert már ősz van?

Felejtsd el a komor pulcsikba való beburkolózást - tartsd meg a nyári vadságodat és életkedvedet egy menő dzsekivel!

Ilyenkor még nincs annyira hideg, hogy vesemedence-gyulladást kapj egy laza szettől, a jól megválasztott kabát pedig még nagyobbat dob majd a megjelenéseden, figyeld meg!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!