„Ápol és eltakar” outfitek az ünnepek utáni időszakra

Berényi Nóri
Írta: ,

Teljesen megértünk, hogy, ha a nagy ünnepi lakomázás utáni időszakban nem testhezálló ruhákban kívánsz megjelenni a munkahelyeden, helyette sokkal jobban esik valamilyen kényelmes, laza viselet. Ezzel nincs is semmi baj, bár azért roppant motiváló tud lenni, ha a feszes farmered ott figyel a polc tetején. Viszont, ha a tested még nem áll készen erre a merényletre, akkor adunk néhány tippet, amivel nem vész el magabiztosságod.

Jöhet a bő pulcsi, de okosan! Kép forrása: i.pinimg.com

Na, most jött el a bő pulcsik ideje! Túrd fel a szekrényed, mert biztos akad ott egy-két kényelmes darab. De ezt sem szabad felelőtlenül hordanod. Értjük ezalatt, hogy, ha az oversized pulcsi mellett voksolsz, akkor alulra nem választhatsz annyira bő fazont, különben a kollégáid azt fogják hinni, hogy egy hóember felfalt téged az ünnepek alatt.

Nyilván nem is az ultra skinny fazont kell választanod, de valahogy próbálj a kettő között maradni.

Illetve egy másik slankító trükk lehet, ha elől kicsit betűröd a pulcsit a nadrágodba, ezzel megtörve a túlságosan oversized hatást.

Jól jön egy hosszított fazon Kép forrása: popsugar.com

Van, aki a hasát szeretné eltakarni, van, aki a lábait, viszont mindegyik esetre igaz, hogy előnyös viselet ehhez a hosszított fazon.

Az elsődleges szempont most az, hogy nyújtsunk az alakunkon, ezért egy időre ints búcsút a kedvenc pufidzsekidnek, mert ő nem fog téged megfelelően szolgálni a „takargatós” időkben.

Viszont egy szép, hosszú szövetkabát mindig jó szolgálatot tesz, ráadásul nagyon elegáns viselet is.

Ezekben a hetekben is fontos, hogy stílusos legyél, így nyugodtan dobj fel egy szép sapkát, vagy sálat a szettedhez.