„Ápol és eltakar” outfitek az ünnepek utáni időszakra

Írta: ,

Teljesen megértünk, hogy, ha a nagy ünnepi lakomázás utáni időszakban nem testhezálló ruhákban kívánsz megjelenni a munkahelyeden, helyette sokkal jobban esik valamilyen kényelmes, laza viselet. Ezzel nincs is semmi baj, bár azért roppant motiváló tud lenni, ha a feszes farmered ott figyel a polc tetején. Viszont, ha a tested még nem áll készen erre a merényletre, akkor adunk néhány tippet, amivel nem vész el magabiztosságod.

Jöhet a bő pulcsi, de okosan! Kép forrása: i.pinimg.com

1/5 Jöhet a bő pulcsi, de okosan!

Na, most jött el a bő pulcsik ideje! Túrd fel a szekrényed, mert biztos akad ott egy-két kényelmes darab. De ezt sem szabad felelőtlenül hordanod. Értjük ezalatt, hogy, ha az oversized pulcsi mellett voksolsz, akkor alulra nem választhatsz annyira bő fazont, különben a kollégáid azt fogják hinni, hogy egy hóember felfalt téged az ünnepek alatt.

Nyilván nem is az ultra skinny fazont kell választanod, de valahogy próbálj a kettő között maradni.

Illetve egy másik slankító trükk lehet, ha elől kicsit betűröd a pulcsit a nadrágodba, ezzel megtörve a túlságosan oversized hatást.

Jól jön egy hosszított fazon Kép forrása: popsugar.com

2/5 Jól jön egy hosszított fazon

Van, aki a hasát szeretné eltakarni, van, aki a lábait, viszont mindegyik esetre igaz, hogy előnyös viselet ehhez a hosszított fazon.

Az elsődleges szempont most az, hogy nyújtsunk az alakunkon, ezért egy időre ints búcsút a kedvenc pufidzsekidnek, mert ő nem fog téged megfelelően szolgálni a „takargatós” időkben.

Viszont egy szép, hosszú szövetkabát mindig jó szolgálatot tesz, ráadásul nagyon elegáns viselet is.

Ezekben a hetekben is fontos, hogy stílusos legyél, így nyugodtan dobj fel egy szép sapkát, vagy sálat a szettedhez.

Jó szolgálatot tehet egy öv Kép forrása: justthedesign.net

3/5 Jó szolgálatot tehet egy öv

Na, ilyenkor különösen jó szolgálatot tehet egy öv. Akár az irodai szettedhez, akár az utcaihoz használnád, mindenképpen hasznodra válhat, ha szeretnél néhány centit lecsalni magadról.

Minden nőnek előnyös, ha kihangsúlyozza a derekát, ráadásul, ha téged darázsderékkal áldott meg a sors, akkor duplán érdemes kihasználnod.

Ezzel a megoldással akár duplázhatsz is, már, ami az oversized fashiont illeti, vagyis felülre és alulra is mehet egy kicsivel bővebb fazon, hiszen az öv tökéletesen megtöri majd a „túl nagy” hatást, ezzel is karcsú derekat kölcsönözve neked.

Tereld el a figyelmet! Kép forrása: maysociety.com

4/5 Tereld el a figyelmet!

Mi nők tudjuk, hogy mit kell tennünk, ha szeretnénk magunkra vonni a férfiak figyelmét, így kézenfekvő, hogy a terelésekhez is értünk. Vagyis, ha tudod, hogy tested melyik területe problémás, hova kúszott fel a legtöbb bejgli ünnepek alatt, akkor nyilván azt a részt kell a legjobban eltakarnod, vagyis onnan kell elcsalni a fókuszt más tájékra.

Vegyünk egy példát. Ha a hasadra rakódott a felesleg, akkor neked a lábaidat kell hangsúlyoznod, vagyis ne bő szoknyát, vagy nadrágot húzz.

Viszont a felsőtested esetében szükség lesz valamilyen extra kiegészítőre, ami középtájékról elvonja a figyelmet. Jó megoldás erre egy szép, mintás sál, a vállaidon szétterítve. Ezzel az arcodra és a vállaidra vonod majd a figyelmet, így nem kell az úszógumid miatt aggódnod.

5/5 Az „A” fazon most is megment

Azt már számtalanszor megosztottuk veled, hogy az „A” vonalú szoknya mennyire szép formát ad egy női testnek, hát még így, a karácsony utáni, takargatós időkben.

Választhatsz hosszabbat, rövidebbet, attól függően, hogy mit szeretnél vele kiemelni és eltakarni, a derékrész pedig önmagáért beszél, hiszen az övhöz hasonlóan, nagyon szép homokóra alkatot kölcsönöz minden nőnek.