5+1 legjobb alsónemű lelőhely, ahol a kényelem találkozik a nőiessel

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Biztos neked is akad egy-két kedvenc fehérnemű márkád, amiknek a boltjába betérve nem tudsz vásárlás nélkül távozni. Akár már megvan, akár még keresed az igazit, az alábbi márkák kollekciói között neked is érdemes körülnézned, mert minden korosztálynak és stílusnak tartogatnak egyedi darabokat.

1. Intimissimi

A 6 legjobb alsónemű lelőhely, ahol a kényelem találkozik a nőiessel és szexissel

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Az Intimissimi saját elmondása szerint is olyan fehérneműket gyárt, amik az eleganciát és a kényelmet testesítik meg, egyszóval álom-fehérneműket kínálnak eladásra. Mindig megpróbálnak nem csupán az aktuális igényeknek és divatnak eleget tenni, hanem a szezonnak is, amit jól mutat pl. a tavaszi, nyári kollekció. Ezek a darabok tele vannak virágokkal, áttetsző, sejtető anyagokkal. Nem meglepő, hogy gyakorlatilag nincs olyan méret, amire ne tudnának fehérneműt kínálni, és talán az sem, hogy a legegyedibb hátkivágásokhoz ugyancsak kínálnak melltartókat. Ha körbenézel náluk, láthatod, hogy a teljesen hagyományos melltartókon felül push up-ot sőt, extra push up-ot is választhatsz.

2. Tezenis

A 6 legjobb alsónemű lelőhely, ahol a kényelem találkozik a nőiessel és szexissel

Képek forrása: tezenis.com

A Tezenis egy közismert, kedvelt és elérhető márka, ugyanis messze nem horror áron kínálja az egyébként jó minőségű fehérneműit és ruháit. Ugyanakkor nem lehet rásütni, hogy unalmas, vagy éppen hétköznapi lenne, mert kifejezetten újszerű és sokoldalú a kínálata. Ugyanakkor elsősorban inkább a fiatalabb korosztályt célozták meg a gyártók a termékeikkel – ezt jól mutatják az élénk és feltűnő minták, harsány színek és persze különleges fazonok. Persze, kortól függetlenül te is találhatsz magadnak valót a kollekciók között, különösen, ha jó áron keresel egyedi darabokat.

3. Triumph

A 6 legjobb alsónemű lelőhely, ahol a kényelem találkozik a nőiessel és szexissel

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

A Triumph talán az egyik legismertebb fehérnemű márka – nem véletlenül. Töretlen népszerűségnek örvend, amit a változatos kínálaton felül a minőségnek is köszönhet. Két fő irányvonalat könnyen elkülöníthetsz a kollekciókban: az egyik a kényelem, a mindennapos viselhetőség, a másik pedig a szexi, alkalmi viselet. Külön hangsúlyt fektetnek a sportolásra, az eltérő intenzitású mozgásformákra, valamint az alakformálásra is. A Triumphnál minden korosztályra és alkatra gondoltak, ezért aztán látványcsökkentő fehérneműket éppúgy találhatsz a kínálatban, mint extra push-up melltartókat.
 

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba