Alma alkatú vagy? - Az 5 legelőnyösebb ruhadarab, amit viselhetsz

Boros Mariann
Írta: , Frissítve:
Alma alkatú vagy? - Az 5 legelőnyösebb ruhadarab, amit viselhetsz

Ha te is alma alkat vagy, aki leginkább a felsőtestére, és azon belül is a hasára hízik, biztosan szembesültél már vele, hogy míg egyes fazonokban egész jó az alakod, más típusú ruhákban kismamának néznek. Cikkünkben megmutatjuk, melyek az alkatodhoz igazán passzoló ruhadarabok!

Ha has tájékon érzed magad a legerősebbnek, és szeretnél kicsit optikailag karcsúsodni, a csípőfazonú farmerek és nadrágok helyett válassz magas derekú fazont.

Ha a nadrág övrésze a derekadra esik, szép homokóraformát kap a csípőd és törzsed vonala. A nadrág akkor is összetart, ha nem vagy olyan feszes ezen a területen - a csípőfazonú nadrágokkal ellentétben, amelyekben a legkisebb hurkák is látványosak.

Ha egy ilyen farmer mellett döntesz, akár be is tűrheted a pólódat, de a legjobb választás egy lenge anyagú, kifinomult blúz, V-nyakkivágással.

A ceruzaszoknya nagy előnye, hogy a magas derekú farmerhez hasonlóan szabásának köszönhetően formálja az alakot, hiszen egy hosszabb fazon nem csak nyújtja a lábakat, de vékonyabbnak tűnik benne a derék is, a csípőt pedig kellően kerekíti.

Nagy előnye, hogy egy elegáns inggel éppolyan jól mutat, mint egy egyszerű toppal, a lábbeliket is bátran variálhatod hozzá, de magassarkúval leszel a legcsinosabb benne!