All Black! – Inspiráció talpig fekete outfitekhez

Stumpf Bea
Írta: ,

Az egyre hűvösebb időben hajlamosak vagyunk több sötét színt hordani, azaz a fekete ruhadarabok is egyre gyakrabban előkerülnek a gardróbból. Ha te is szereted a fekete outfiteket, mégis feldobnád őket valamivel, akkor ezek a trükkök jól jönnek majd!

Arany varázs Kép forrása: sortrashion.com

A fekete és az arany mindig szuperül mutat egymással, így nem hibázhatsz nagyot, ha a szettjeidben is párosítod őket.

Ha nem szeretnéd, hogy a különböző rétegek vagy az alsó és felső részek nagyon összeolvadjanak, vagy csak szeretnéd kiemelni a karcsú derekad, akkor szerezz be egy vastagabb arany övet és kombináld hasonló ékszerekkel. Az viszont fontos, hogy ha már van egy hangsúlyos öved, akkor a nyakláncod, a karkötőd vagy az órád ne legyen nagyon kirívó.

Tipp: Az esti fekete szettedhez választhatsz egy divatos arany, vagy arannyal dekorált borítéktáskát is, hogy még teljesebb legyen az összhatás!

Anyagok variálása Kép forrása: bloglovin.com

Ha nem figyelsz az apróságokra, a fekete ruhadarabok összeválogatásával kisebb divatbakikat is elkövethetsz! Lássunk egy példát!

Mivel ezeknél az outfiteknél sötét kontrasztok találkoznak, így könnyen előfordulhat, hogy végül egy nagy sötét egyveleg lehet az összhatás.

Ebben segíthet, ha különböző, markánsan eltérő anyagokat variálsz a szettedben. Válassz különböző szőrméket, szöveteket, selymet, áttetsző anyagokat vagy kötötteket és variáld lakk vagy bőr kiegészítőkkel.