5 alapdarab, amit feltétlenül szerezz be a nyári leárazásokon - ősszel is divatosak lesznek majd

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 alapdarab, amit feltétlenül szerezz be a nyári leárazásokon - ősszel is divatosak lesznek majd

Imádom a szezonvégi leárazásokat, de régen elkövettem azt a hibát, hogy nem jártam utána, vajon milyen fazonok lesznek divatosak ősszel, vagy éppen a következő évben. Így aztán nekem is voltak a szekrény mélyén olyan új ruháim, amiket sosem vettem fel. Nos, most már rutinos vásárlónak számítok, és neked is elárulom, milyen darabokat szerezz be – ezeket még ősszel is nyugodtan viselheted!

1. Crop topok

A rövid, hasat láttatni engedő topokból bátran feltankolhatsz, mert igen jó esély van rá, hogy a mostani derékszabású őrület nem fog egyik szezonról a másikra nyomtalanul eltűnni. De nem csak a nyárra gondolva vásárolhatsz topokat, hiszen ezek ősszel is tökéletesen megállják majd a helyüket.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A vastagabb anyagú szoknyákkal, vagy éppen az emelt derekú cicanadrágokkal bátran viselheted őket – remekül passzolnak a bokacsizmákhoz, magas sarkúakhoz és a sportos szettekben is jó választásnak bizonyulnak. Persze, amikor már igazán lehűl az idő, inkább azokat a topokat részesíts előnyben, amik kicsit hosszabbak, tehát vagy rálógnak a nadrágodra, vagy be tudod őket tűrni.

2. Magas derekú szoknyák és nadrágok

Ősszel garantáltan népszerűek lesznek a korábban is említett alapdarabok, amikből egyértelműen érdemes feltankolnod. Ugyan a legvékonyabb anyagú, lenge, tipikus nyári változatok csak a meleg hónapokban állják meg a helyüket, a kicsit határozottabb szabásvonallal rendelkező szoknyákat és nadrágokat könnyű az őszi szettekben viselni.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Elég, ha a szoknyához felveszel egy harisnyát, a nadrághoz pedig nem trikót választasz, hanem egy hosszú ujjú blúzt – máris kész a csodás összeállítás! Egyébként, ami a blúzokat illeti, a fodros, zsabós, masnis változatok lesznek igazán trendik, ha ilyet találsz a polcokon akciósan, nyugodtan vedd meg.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!