Alap ruhadarabok a nyári szezonra

Fischer Anna
Írta: ,
Alap ruhadarabok a nyári szezonra

Itt a jó idő, és ha még nem szereztük be az idén divatos ruhadarabokat és kellékeket, akkor most itt az ideje! Sok darabot használhatunk a tavalyiból, így nem lesz nehéz dolgunk. Íme néhány alap ruhadarab és kiegészítő, amivel biztosan divatosak leszünk az idei nyáron is!

Tengerész póló

A tengerész csíkos pólóval biztosra mehetünk: vidám, kényelmes és mindenképpen divatos választás. A legjobb, ha egy egyszerű, fehér alapon kék csíkos felsőt választunk, amit bátran viselhetünk az utcán, a nyaraláskor vagy akár lezserebb napokon a munkahelyünkön is.

Hordjuk fehér vászonnadrággal vagy szűk farmerrel, válasszunk hozzá színben illő, főleg fehér kiegészítőket, de lehetőleg ne hordjuk magas sarkú cipővel, mert az elveheti a felső lezserségét és könnyedségét.

1- Pull&Bear 3 995 Ft.

2- Reserved

3- H&M 2 490 Ft.

4- Mango 3 995 Ft.

Nyári ruhák

Ha szeretjük a kényelmes, de nőies ruhákat, akkor idén nyáron nekünk kedvez a divat! Válasszunk egy bővebb fazonú, derékban szabott, lefelé bővülő darabot, lehetőleg pasztellszínben.

Divatosak lehetünk a finom virágmintákkal, sőt a csipkés megoldásokban is.

Ügyeljünk arra, hogy az idén divatos ruhák nem sokkal térd felett végződnek! Idén nyáron a kényelmen és a finom hatáson, az érdekes szabásokon, a hátul nyitott megoldásokon van a legnagyobb hangsúly, de persze mindenki olyat válasszon, ami alkatilag és személyiségileg is a leginkább illik hozzá!

1- Pull & Bear 9 995 Ft.

2- Esprit 44,9 Eur

3- H&M 3 990 Ft.

4- Mango 7 995 Ft.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba