Az alakodhoz tökéletesen illő fürdőruha

Tomanóczy Andrea
Írta: ,
Az alakodhoz tökéletesen illő fürdőruha

Olykor nehéz eligazodni a fürdőruhatrendekben, főleg az ügyben, hogy melyik testalkathoz milyen modell illik. Lássuk, mely fazonok kiknek állnak jól és kiknek kevésbé!

Alacsonyaknak

Azok, akik alacsonyabbak, és lábaik rövidek, sokat segíthetnek azzal, ha vékony oldalpántos, vagy oldalt megkötős bugyit választanak, mivel ezek optikailag nyújtják az alakot!

Jól állnának még a magas combkivágású, valamint a függőleges csíkozású fazonok is, de arra ügyelj, ha magad köré szeretnél egy kendőt tekerni, az mindenképp rövid legyen, ne súrolja a földet, mert azzal csak még jobban összezsugorítanád magad!

Karcsúsító trükkök Kép forrása: otto.hu

A molettebb hölgyeknél a fürdőruha vásárlás sokszor kész rémálom, mivel azt hiszik, nekik semmi sem áll jól. Pedig nagyot tévednek, ugyanis a kerekded idomokat még a javukra is fordíthatják!

Persze a kényesebb részeket háttérbe lehet szorítani, például ha széles a csípőd és a derekad, válassz olyan fazont, melynél két oldalt sötétebb – akár fekete- sávot találsz, így több centivel karcsúbb hatást kelthetsz! Inkább az egyrészes fürdőruhákat keresd, melyek eltakarják a pocakodat, és kerüld a nagy mintákat is!

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?