Az alakodhoz tökéletesen illő fürdőruha

Tomanóczy Andrea
Írta: ,
Az alakodhoz tökéletesen illő fürdőruha

Olykor nehéz eligazodni a fürdőruhatrendekben, főleg az ügyben, hogy melyik testalkathoz milyen modell illik. Lássuk, mely fazonok kiknek állnak jól és kiknek kevésbé!

Alacsonyaknak

Azok, akik alacsonyabbak, és lábaik rövidek, sokat segíthetnek azzal, ha vékony oldalpántos, vagy oldalt megkötős bugyit választanak, mivel ezek optikailag nyújtják az alakot!

Jól állnának még a magas combkivágású, valamint a függőleges csíkozású fazonok is, de arra ügyelj, ha magad köré szeretnél egy kendőt tekerni, az mindenképp rövid legyen, ne súrolja a földet, mert azzal csak még jobban összezsugorítanád magad!

Karcsúsító trükkök Kép forrása: otto.hu

A molettebb hölgyeknél a fürdőruha vásárlás sokszor kész rémálom, mivel azt hiszik, nekik semmi sem áll jól. Pedig nagyot tévednek, ugyanis a kerekded idomokat még a javukra is fordíthatják!

Persze a kényesebb részeket háttérbe lehet szorítani, például ha széles a csípőd és a derekad, válassz olyan fazont, melynél két oldalt sötétebb – akár fekete- sávot találsz, így több centivel karcsúbb hatást kelthetsz! Inkább az egyrészes fürdőruhákat keresd, melyek eltakarják a pocakodat, és kerüld a nagy mintákat is!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!