Alakformáló fürdőruhák körképe 25 ezer forint alatt - árakkal és lelőhelyekkel

Boros Mariann
Írta: ,

Ha bikini helyett idén nyáron inkább az egyberészes fürdőruhára szavazol, és valami olyan darabot keresel, ami kifejezetten slankít, nézd meg összeállításunkat, a szezon legcsinosabb modelljeit gyűjtöttük csokorba. Kattints!

Vagány levélmintás Kép forrása: hm.com

A H&M tervezői szerencsére nem csak a modellalkatú nőkre gondolnak, így a fazonban és mintában változatos bikinik mellett számos izgalmas egyrészes is megtalálható a márka kínálatában. Ezek között pedig találni kifejezetten karcsúsító darabokat, mint amilyen ez a szürke alapon levélmintás teljesen bélelt fürdőruha is.

A hasnál, hátnál és fenéknél alakformáló hatással bír, vállpántja állítható, a megfelelő tartást pedig az enyhén párnázott kosarak és támasztópanelek biztosítják.

A fürdőruha 8.990 forintba kerül az üzletekben vagy online, ez a fazon még további négy színben kapható.

Izgalmas királykék Kép forrása: bonprix.hu

Ezt a csodás fekete fürdőruhát a Bonprix webáruház kínálatában találod, a királykék mellett fekete színben is létezik.

Mellkivágásánál a fürdőruha színével megegyező kövek díszítik, az úszódressz alakot formáló anyagból készült, teljes egészében bélelt, melynek köszönhetően jól összefogja az alakot, az apróbb hurkákat, egyenetlenségeket remekül elfedi.

Vállpántjai állíthatók, a mellrésznél szivacsbetétek vannak, melyek kivehetők, a jobb tartást a mell alatt futó gumipántok segítik.

A fürdőruhát 9.999 forintért rendelheted meg.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!