Alakformálás kiegészítőkkel

Fischer Anna
Írta: ,
Alakformálás kiegészítőkkel

Nem kell a ruhatárat lecserélni, elég csak néhány jól megválasztott kiegészítőt beszerezni, hiszen ezek egész megjelenésünket megváltoztathatják. Segítségükkel kiemelhetjük erősségeinket és ellensúlyozhatjuk hiányosságainkat, mivel oda irányítjuk a figyelmet, ahova mi szeretnénk.

Széles vállak

A széles vállak egyik nagyon jó eltakarója természetesen nem más, mint a sál vagy a stóla. Válasszunk egy sötétebb, matt színű anyagot, ami nem csillog, így gömbölyíti és kicsinyíti a vállat. Ékszerek szempontjából a legjobb, ha egy egyszerű, vékony, finom megmunkálású nyakláncot viselünk.
A túl dekoratív, erősen díszített darabok ugyanis a váll vonalára terelik a figyelmet, vagyis éppen azt hangsúlyozzuk, amit valójában el szeretnénk titkolni.

Keskeny vállak

Ha keskeny a vállunk, akkor több szempontból sem vagyunk nagy bajban: egyfelől azért, mert ez legtöbbször finom és nőies megjelenést sugall, másfelől azért, mert nagyon egyszerű tenni ellene. Válasszunk megfelelő válltömésekkel kialakított felsőket és az arány máris helyrebillen.
Keskeny vállal általában a körte alakú nők rendelkeznek, így nekik javasolt minden, ami a felsőtestre irányítja a figyelmet: jól áll nekik a vállukra terített sál, ami lehetőleg legyen fényes, készüljön világos anyagból, hogy nagyítsa a vállakat.

Ugyanilyen jól állhat, ha a sálakat keresztben lazán átvetjük a vállunk felett mindkét oldalon, hiszen ez is kiegyenlíti a vállak kisebb aránytalanságát.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!