Ahol különleges darabokat szerezhetsz be – 5 budapesti vintage bolt

Raczky Júlia
Írta: ,
Ahol különleges darabokat szerezhetsz be – 5 budapesti vintage bolt

Nincs ínyedre, amikor valamelyik ruhadarabod szembejön veled az utcán? Ez biztosan nem fordul elő veled, ha a vásárlást valamelyik vintage boltban ejted meg! Erre számos lehetőséged van Budapesten, hiszen egyre több az egyedi, különleges, divatos darabokat árusító hely, ezekről készítettünk most nektek egy összeállítást.

Budapest egyik legnépszerűbb vintage boltja a Retrock, ahol az egyedi tervezői daraboktól kezdve a régi, használt, de jó állapotú különlegességekig minden fellelhető. Az üzlet az Anker közben található, de emellett webshopjuk is van, amely külön egyedi árukészlettel rendelkezik.

Ha szeretnél, itt vásárolhatsz külföldi, kisebb tervezőcsapatok ruháiból ugyanúgy, mint a nagyobb, klasszikus márkák holmijából. Ami egyedivé teszi a boltot, hogy árukészletét gondosan megválogatja, éppen ezért aki ide ellátogat, csakis a minőségi cikkekkel találkozhat.

Így annak ellenére, hogy ez lényegében egy second hand üzlet, mégis sajátos, egyéni stílust képvisel, szembemenve az elcsépelt, populáris divattal.

Régi bőrkabátokért, szexi ruhákért, vagány farmerokért, táskákért mindenképpen térj be ide!

Szputnyik Shop Kép forrása: Facebook, Szputnyik shop

Az Astoriától nem messze található bolt igazi ikonná fejlődött az évek során, magát a régi és az új, a romantikus vintage és a proaktív modern stílusok kombinációjaként, divatfogalomként szereti aposztrofálni.

Mindenki, aki ide ellátogat, garantáltan talál a stílusához illeszkedő ruhadarabokat, hiszen pont az biztosítja az üzlet sokoldalúságát, eklektikusságát, hogy mindenféle "műfajú" holmi megtalálható itt.

A Szputnyikban minőségi, a világ minden tájáról érkezett ruhák, kiegészítők, valamint egyedi tervezői darabok vásárolhatók meg.

Tekintetet vonzó bundákat, kreatívan megmunkált fülbevalókat, nyakláncokat, egyedi mintájú, jópofa képpel ellátott pólókat itt egyaránt találsz. A hely nem véletlenül a turisták nagy kedvence.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!