A vékony nőknek áll a világ? Ezzel az 5 őszi, plus-size szettel rácáfolunk erre

Írta: ,

Azt hiszem minden nő nevében beszélek, mikor azt mondom, hogy egyre inkább divat a tökéletlenség. Végre nem szégyen megmutatni természetes formánkat, felvállalni az idő múlását úgy, hogy közben persze a legtöbbet hozzuk ki a külső adottságainkból. Ideje elfelejteni azt a sztereotípiát, miszerint a divatvilágot a nullás méret uralja, mert ennek vége. Amióta a plus size kiharcolta magának előkelő helyét a kifutókon, azóta a teltebb idomokra is jobbnál jobb kreációk születtek, amiből párat neked is elhoztunk.

A szoknya! Kép forrása: justtrendygirls.com

Sok telt nő nagyon nehezen barátkozik meg alakjával és azt gondolja, hogy csak a nagy, zsákszerű ruhák állnak jól ezen az alkaton. Mi pedig ezt szeretnénk most megcáfolni.

Pont, hogy a laza, bő ruháktól tűnhetnek még nagyobbaknak, így minden teltebb idomú hölgyet arra kérnénk, hogy ezt felejtse el.

Lássuk mi is kell egy ütős szetthez, ami ott emel ki, ahol a legelőnyösebb és ott takar el, ahol kell.

Egy „A” vonalú szoknya szinte minden alkaton remek választás, hiszen nagyon szép, vékony derekat varázsol viselőjének. A szoknya nyugodtan lehet mintás, viszont ebben az esetben törekedjünk arra, hogy felülre már egyszínű felsőt válasszunk.

Magassarkúval pedig csak még tovább nyújthatod formás kis lábaidat.

Okosan, stílusosan! Kép forrása: pinterest.com

Ha úgy gondolod, hogy neked nem állnak jól a rövid pulcsik, akkor most adunk egy tippet, amitől majd megszereted.

A titok csupán annyi, hogy vegyél alá egy hosszú pólót, vagy inget, ami bár eltakarja a problémás területet, mégsem azon lesz a hangsúly, hanem a pulcsin.

Éppen ezért érdemes egy feltűnőbb darabot választanod felülre, míg alulra jöhet egy egyszerű fehér, esetleg fekete.

A trükk annyi, hogy a pulcsinak mindig ott kell végződnie, ahol a legvékonyabb vagy, így azt a területet fogod vele a leginkább kihangsúlyozni.

Így, ha te például csípő és fenék tájékán vagy erősebb, akkor a felsődnek érdemes derékvonalon végződnie, mivel így oda kerül a fókusz.