A tökéletes téli ruhatár 5 alapdarabja

Horváth Petra
Írta: ,
A tökéletes téli ruhatár 5 alapdarabja

Kép forrása: fashionjackson.com

Bár hivatalosan – tehát naptári idő szerint – még nem köszöntött be a tél, bizony egyre sűrűbben fordul elő, hogy a kora reggeli és késő esti órákban repkednek a mínuszok. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy ideje lecserélni a ruhatárunk legfőbb alapdarabjait a téli variációkra. Sokaknak okoz gondot a megfelelő rétegzés, ami leginkább az aktuális divatnak köszönhető, hiszen rengeteg ruhadarab van, ami önmagában nem nyújt kellő védelmet, viszont szinte lehetetlen rá-, vagy éppen alá öltözni. Éppen ezért, most igyekeztünk olyan ruhadarabokat összegyűjteni, amik nem csak divatosak, de megfelelően kombinálhatók is, így tökéletes alapdarabjai lehetnek a téli ruhatárunknak!

Bársony vagy pamut body Kép forrása: shein.com

Nem véletlenül emeltük ki az anyagot, hiszen ez a két típus az, amely a legjobban képes a testhőt megtartani, így kellő alapot adni a ruházatnak.

Akár pántos, akár hosszú ujjú kivitelben választjuk, az alapanyagot mindenképpen ellenőrizzük le!

A body több szempontból is ideális választás lehet, hiszen a csőpántos megoldás akár fehérneműként is szolgálhat, így további rétegeket is könnyedén rávehetünk, míg a hosszú ujjú kivitel funkcionálhat felsőként, amire csak a megfelelő pulóvert kell felhúzni, hogy ne fázzunk a kabát alatt.

Garbó vagy kerek nyakú felső Kép forrása: takethebestpics.com

Mindenképpen a vékonyabb megoldásokat válasszuk, főként, ha viselni szeretnénk alattuk trikót vagy bodyt.

Ha mégis a vastagabb megoldás mellett döntünk, akkor nem muszáj alá plusz réteget választani, hiszen önmagában is megállja a helyét, pláne a garbó megoldás!

Ez utóbbi leginkább azoknak ajánlott, akik hosszú, vékony nyakkal rendelkeznek, és nem kövéríti az arcukat a garbó, máskülönben nem fogjuk magunkat komfortosan érezni az adott darabban!

A garbó egyébként remek sál helyettesítő is lehet!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!