A szoknya a középpontban: 7 csodaszép romantikus nyári outfit - Naná, hogy hordanád!

Bodnár Alexa
Írta: ,
A szoknya a középpontban: 7 csodaszép romantikus nyári outfit - Naná, hogy hordanád!

A nyár csodás évszak, ha imádod a nőies darabokat, a rózsaszíneket, púderszíneket, szoknyákat és a bájos kiegészítőket, egyszóval mindent, ami a romantikus stílusba belefér. Ha kimondottan a kedvenceid közé tartozik ez a stílus, akkor próbálj ki néhányat azok közül az outfitek közül, amiket hoztunk neked!

Ha van klasszikus romantikus páros, akkor az a fehér és a világos rózsaszín, hiszen ez a két szín már alapjában meg tudja határozni egy szett hangulatát.

Nyárra érdemes minél vékonyabb anyagokat választani, és szerencsére ezek a színek nagyon jól néznek ki a pamut-, illetve a vászonruhákon. Egy könnyű, midi szoknyát bátran párosíts egy fehér, enyhén csipkés blúzzal, ami még a kánikulában is remek választás lehet.

Az arany színű kiegészítők tökéletesen passzolnak ehhez a szetthez, míg táskából és cipőből valami egyszerűbb, nude vagy homok árnyalatot érdemes vásárolnod.

Nem csak a rózsaszín, hanem a kék darabok is ugyanúgy megférnek a romantikus szettekben.

Egy könnyű anyagú, légies szoknya, akár egy nehezebb anyagból készült felsővel remek választás lehet, nem csak hétköznapi viseletre, hanem akár egy alkalomra is.

Egy csodaszép magassarkú szandállal és egy különlegesebb táskával igazán nőiessé teheted ezt az outfitet, és persze a napszemüveget sem kell otthon hagynod.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba