A magas lányok téli öltözködése - 4 trükk, amivel szuperül fogsz kinézni

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A magas lányok téli öltözködése - 4 trükk, amivel szuperül fogsz kinézni

Kép forrása: unsplash

Magasságban tökéletesen hozom a női átlagot: 165 centi vagyok. Így egyszerre tűnök alacsonynak a férfiak többsége mellett, viszont könnyen lehetek egy kicsit magasabb az átlagosnál, ha felkapok egy magas sarkút. De mit tehetsz akkor, ha te már eleve kilógsz a többiek közül a magasságod miatt? Ha ismerős a bokáig érő nadrág és a csukló fölött végződő felső problémája, akkor télen még nehezebb a dolgod, mint a meleg hónapokban. Szerencsére azért ilyenkor sem lehetetlen stílusosan felöltözni!

A szoknyát nem érdemes télen se félretenned, hiszen segítségével divatosan és kényelmesen öltözködhetsz a hideg hónapokban is.

Ehhez csak egy cicanadrágra, vagy egy vastagabb harisnyára lesz szükséged, amiből sokkal nagyobb eséllyel találsz testhezálló darabot, mint például egy farmerből.

Az idei szezonban mindent visznek a pliszírozott szoknyák, amikkel neked is nyert ügyed lehet, különösen a midi változatokkal.

Nem csak kifejezetten trendi, hanem nőies szettet állíthatsz össze a segítségükkel, ráadásul optikailag nagyon arányos hatást érhetsz el.

A testre simuló szoknyákat tekintve bátran válaszd a ceruzaszoknyát, de a minit inkább kerüld, mert az még magasabbnak mutat.

A culotte nadrág kizárólag a magasaknak áll jól, ezért számodra nagyon ideális választás lehet ez a fazon. Persze, a bokavillantás nem olyan praktikus dolog télen, ennek ellenére nem kell elrejtened ezeket a nadrágokat sem.

Divatos, ha magasabb szárú csizmával párosítod a culotte nadrágokat, így nem kell aggódnod a mínuszok miatt.

Ráadásul ez az összeállítás nem csak vagány és fiatalos: mivel a nadrág szára nem ér még csak a föld közelébe se, egész nyugodtan választhatod őszre, és persze télre is.

Az csak hab a tortán, hogy nem csak a magas sarkú csizmákhoz illik jól (amik esetedben nem olyan praktikusak), hanem a sneakerekhez, bakancsokhoz is tökéletesen passzol.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba