A legtrendibb kötött ruhadarabok őszre

Style&Blog
Írta: ,

Igazi őszi alapdarabokkal fűszerezzük meg a mai bejegyzésünket. Pihe-puha kötött ruhadarabokról lesz szó, amelyekhez igyekszünk pár praktikus tippet is adni, hiszen nem mindegy, mivel kombináljuk őket, milyen ruhadarabokat vagy éppen ékszereket választunk hozzájuk.


MAGASAN ZÁRT PULÓVEREK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A magasan zárt, kerek nyakú pulóverekkel kezdjük a sort, amelyek minden őszi/téli szezonban megállják a helyüket, és az egyik legpraktikusabb megoldást nyújtják a hidegebb napokon. Mivel egy klasszikus alapdarabról van szó, érdemes a kicsit magasabb árkategóriájú termékek között is válogatni, hisz fontos, hogy jó minőségű, kevésbé bolyholódó darabot válasszunk. Szerezzük be az alapszíneket, mint a fekete, fehér, szürke, bézs, hogy a lehető legtöbb ruhadarabunkkal jól tudjuk kombinálni ezt a fazont. Nagyon jól mutatnak rajtuk a feltűnő, statement nyakláncok, de lehet fémes hatású, vagy díszes, kövekkel díszített darab is.

FÉLVÁLLAS PULÓVEREK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Sikkes és szexi megjelenést kölcsönöznek a vállról lehúzható vagy félvállas pulóverek, nekünk megunhatatlan kedvenceink ezek a termékek. Általában lazább fazonúak, ezért jó, ha egy szűk nadrággal vagy ceruzaszoknyával kombináljuk őket. Ékszerek közül pedig egy feltűnő fülbevalót ajánlunk hozzájuk.