A legszebb szezonális és átmeneti kabátok

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Egyelőre nem tudhatjuk, számolhatunk-e a vénasszonyok nyarával az ősz derekán, az mindenesetre biztos, hogy az elmúlt napokban sokkal inkább a kabátunk után nyúltunk, semmint hogy elővegyük a rövid ujjú blúzainkat. Lássuk, milyen lehetőségeid kínálkoznak idén, ha még nem készültél fel a hideg szezonra!

Remek választás a bőr

A bőr a szezon alapdarabja, az egyik legkiválóbb választást jelenti, ha szereted követni a divatot, szívesen viseled az aktuális slágereket.

Ugyanakkor idén nem csupán a különféle bőrberakásos blúzok, nadrágok mellett voksolhatsz, hiszen ez az anyag a cipők, csizmák és persze a kabátok terén is elsöprő sikert arat.

A slágerdarabot illetően továbbra is alapszín a fekete, de egyre nagyobb a kínálat a barna különböző árnyalataiban, amik remekül passzolnak az elragadó, csoki színű bokacsizmákhoz.

A bőrkabát markánsabbá teszi a megjelenésedet, így akkor is tökéletes viseletet jelent, ha a maszkulin stílus mellett voksolsz, és akkor is, ha a nőies ruházatodat tennéd egy kicsit határozottabbá, különlegesebbé.

Hajtott galléros: H&M, 12 990 Ft 
Barna: Esprit, 60 000 Ft 
Metálfényű: s.Oliver, 36 000 Ft 
Sötétkék: Orsay, 15 000 Ft 

Itt vannak a csodás szövetkabátok

A derékszabással bíró szövetkabát egy nő gardóbjában alapdarab és örökös divatot ölel fel.

Az anyagok, a színek és a minták formálódhatnak, de az alkatodhoz illő szabásvonallal rendelkező szövetkabát egy életen át elkísérhet, úgyhogy megéri áldoznod rá, főleg a sötét, alkalmi hatású változatokra.

Idén bátran beszerezhetsz új darabokat, hiszen meglehetősen sok különleges formát, könnyen beilleszthető, s ezáltal testre szabható árnyalatot ígér a kínálat. 

A hatalmas gallérrészek, rejtett gombvonalak a szezonban újdonságnak számítanak, de nem mostanában vásárolhattunk ilyen letisztult, esetenként maszkulin változatokat sem.

Az átmeneti, vékonyabb anyaggal készült szövetkabátok mellett érdemes a klasszikus, vastagabb változatokat is közelebbről szemügyre venned.

Sötétkék: H&M, 12 990 Ft 
Piros: F&F, 13 900 Ft 
Fekete, letisztult: Esprit, 30 000 Ft 
Fekete-fehér mintás: Orsay, 18 000 Ft