A legszebb szettek fontos karácsonyi alkalmakra

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az ünnepi időszakban akadnak olyan tipikus programok, amikre a legtöbben szánunk időt és energiát, hiszen ezektől lesz igazán különleges és emlékezetes ez az egy-két hét. Lássuk most a legszebb összeállításokat az igazán fontos karácsonyi eseményekre!

Szenteste

Mivel is kezdhetnénk a sort, ha nem a szentestével? Ez a karácsonyi időszak csúcspontja, a legtöbben új ruhát szereznek be, de legalábbis igyekeznek kellőképpen csinosan várni a nagy eseményt.

Való igaz, az egyik legjobb választás az egyberuha viselése, amit kinti program esetén mindenképpen vastagabb harisnyával célszerű párosítani. Ugyanez igaz a derékszabású szoknya és a csinos blúz kettősére, ami manapság szintén az egyik legideálisabb, alkalmi szettnek bizonyul. 

A nadrágpártiak maradjanak az elegánsabb fazonú, anyagú és színű változatok mellett, amikhez szintén különleges blúz és magas sarkú dukál. A szolidabb összeállítást mindenképpen dobd fel csillogó kiegészítőkkel, és ha elmentek otthonról, a borítéktáskáról se feledkezz meg.

Rokonlátogatás

A rokonlátogatást illetően azt kell figyelembe venned, mennyit fogsz a szabad levegőn tölteni, valamint milyen körülmények között töltitek az alkalmat.

Bár mindenképpen ildomos inkább a csinos szett mellett voksolnod, ha aránylag sokat kell gyalogolni, vagy egész végig gyerkőcökkel fogsz játszani, akkor a kényelmet is feltétlenül vedd figyelembe.

Egy telitalpú bokacsizma, egy csinos, de a komfortérzetet biztosító, fekete skinny nadrág például remek választás lehet bármilyen csinos inghez, blúzhoz. 

Hasonlóan kényelmes viseletet biztosít a vastagabb cicanadrág és a hátul hosszított felső, vagy a tunika kettőse, amihez viselhetsz akár lábszármelegítőt, vagy hosszúszárú csizmát is.

  • Cicanadrág: H&M, 3 990 Ft 
  • Tunika: F&F, 3 990 Ft 
  • Csizma: CCC, 9 990 Ft 
  • Táska: Tally Weijl, 12 000 Ft 
  • Karkötők: Mango, 4 000 Ft