A legszebb strandkalapok árakkal és lelőhelyekkel

Boros Mariann
Írta: ,

A legnagyobb melegben is jól jöhet a strandon egy kényelmes, könnyű kalap, mely amellett, hogy védi arcodat a napsugárzástól, megjelenésedet is feldobja. Ugyanakkor nem csupán bikinivel mutat jól, remek kiegészítője lehet utcai vagy épp alkalmi öltözékednek is. Az idei szezonban rengeteg izgalmas darab vár, megmutatjuk, hol és mennyiért szerezheted be őket.

Klasszikus karimás Kép forrása: H&M

A H&M kínálatában többek között ezt a klasszikus szalmakalapot is megtalálod, mely széles karimájának köszönhetően egész nap hűsítő árnyékot biztosít.

Nem mellesleg pedig már önmagában is nagyszerűen mutat

Viselheted egy szál bikiniben a strandon, de ha egy maxiruhával vagy rövidnadrággal veszed fel, akkor is garantáltan magadra vonzod a tekinteteket.

Három különböző méretben kapható, és 5990 forintba kerül, online is meg tudod rendelni.

Könnyű cowboyos Kép forrása: Zara

A Zaránál már elkezdődtek a nyári leárazások, így ezt a sötétkék, könnyű kalapot az eredeti, 6995 forintos ár helyett jelentős kedvezménnyel, 3995 forintért veheted meg – feltéve, ha nem kapkodják el előled.

Fazonja cowboy-kalapra emlékeztet, ám nem csupán a western stílus remek kiegészítője lehet, egy egyszerű fehér nadrág-póló szettet is remekül feldobhatsz vele.

A nap ellen is véd valamelyest, de jól jöhet hűvösebb nyári estéken is.