A legszebb, nem fehér menyasszonyi ruha trendek, 2018-as divat szerint

Gerber Petra
Írta: ,
A legszebb, nem fehér menyasszonyi ruha trendek, 2018-as divat szerint

Kép forrása: aliexpress

Amikor szóba kerül a menyasszonyi ruha kérdése, akkor a legtöbbünk fejében egy habos babos fehér ruhaköltemény jelenik meg, hiszen a mi kultúránkban ez a jellemző, a megszokott. Ám szerencsére egyre többen mernek nagyot álmodni, mind divattervezői berkekben, mind pedig a menyasszonyok oldaláról és döntenek úgy, hogy ők már pedig egy színes darabban mondják ki a boldogító igen. Ezúttal pedig mi döntöttünk úgy, hogy megmutatjuk neked, hogy bizony az esküvői ruha színe nem törvényszerűen a fehér. Kukkants be hozzánk és nézd meg a legszebb nem fehér menyasszonyi ruhákat! Hidd el, le fog esni az állad!

Bár a rózsakvarc a tavalyi év trendszíne volt, mégsem meglepő egyáltalán, hogy idén is találkozhatunk vele, hiszen annyira gyönyörű és visszafogott árnyalat.

Akár a teljes esküvői ruha is készülhet ebből a színből, ám nagyon gyakoriak a színátmenetes megoldások is, amikor is például egy pinkből fehérbe vagy törtfehérbe megy át a ruha.

A rózsaszíntől kezdve egészen a púderszínekig bármilyen árnyalat a menyasszonyok rendelkezésére áll, így, ha valami különlegesre vágynak, de nem kedvelik az extrém megoldásokat, akkor ezek az árnyalatok éppen nekik lettek kitalálva.

Azért ez már egy bevállalósabb verzió, ellenben csodaszép.

Látványos és nagyon különleges megoldás lehet a nagy napon és ezt a tervezők is nagyon jól tudják.

Éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a hazai tervezők repertoárjában rendre megtalálhatók a virágos minták és persze a festményszerű printek.

Te bevállalnád?

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!