A legnőiesebb téli cipőnk: így hordd a hosszú csizmát!

Stumpf Bea
Írta: ,

Már a korábbi években is nagy divat volt térd fölé érő csizmákat hordani az őszi és a téli hónapokban, de idén talán még inkább bejött ez a hullám, egy-egy darab minden nő szekrényében kötelező kellék. Nem mindegy azonban, hogy hogyan viseled, mivel párosítod és hogyan hordod. Lássuk a legfontosabb divattippeket ezzel kapcsolatban!

Miniszoknyával Kép forrása: memorandum.com

Egy átlapolós bőrszoknya, egy kockás vastag miniszoknya vagy egy klasszikus bőrszoknya nem csak a tavaszi tornacipőddel vagy a kedvenc bokacsizmáddal mutat jó, egy térd fölé érő csizmával extra hatást kölcsönöz.

Lehet a szoknya A-vonalú vagy egyenes fazon, a lényeg, hogy az alakodhoz és a stílusodhoz passzoljon, a többi nem számít!

Erre jöhet egy hosszított blézer és egy hosszú kabát és máris teljes a szetted!

Kihívó maxiszoknya Kép forrása: frame.bloglovin.com

Valószínűleg, ha megkérdezed a pasidat, a fiú barátaidat vagy a tágabb környezetedben az erősebbik nem képviselőit, akkor tízből kilencen azt mondják majd, hogy egy maxiszoknya nem lehet szexi.

Túl sokat takar, túlságosan asszonyos és egyébként is egy szoknya minél rövidebb, annál jobb.

Mi nők viszont imádjuk, mert kényelmes és praktikus, amiről szerencsére télen sem kell lemondanod.

Egy térd fölé érő csizmával ugyanúgy hordhatod, mint a rövidebb darabokat, főleg akkor, ha egy hosszabb slicc is díszíti a szoknyádat. Így a csizmád minden lépésnél sejtelmesen kivillan majd, aminek talán a fiúk is örülhetnek egy picit!