A legmenőbb páros kosztümök Halloweenra, ha összeöltöznétek

Zabolai Margit
Írta: ,

Ha nem szereted a Halloweent, semmi gond, hiszen nem kötelező mindenkinek minden buliban benne lennie. Arra az esetre viszont, ha tetszik a bizsergető gondolat, hogy egy éjszakára valaki más bőrébe bújj (ráadásul a pároddal szeretnétek uralni a bulit), akkor van néhány jelmezötletünk, ami talán tetszeni fog neked!

Sandy és Danny Kép forrása: galleryhip.com

A Grease legendás szerelmespárja nem csak elképesztően stílusos volt, de szerencsére egyszerű kiegészítőkkel dolgozott, így csak néhány fekete ruhára, piros rúzsra, és persze nagyon sok hajlakkra lesz szükséged, hogy elérd a kívánt hatást.

Cserébe viszont egész este nagyon dögösnek érezhetitek magatokat, és az sem kérdés, hogy ki fogja a buliban uralni a táncparkettet.

Google helyjelölő Kép forrása: melty.es

Oké, beismerjük, ez egy kicsit nekünk is fáj, de ha az a típusú pár vagytok, akik élvezik, amikor a barátaik egy-egy viccük hallatán hamarabb kapnak a fejükhöz, minthogy nevetni kezdenének, akkor ez a nektek való jelmez. Amellett, hogy egy nyomtató, ragasztószalag és némi kartonpapír segítségével könnyű elkészíteni, ez aztán páros jelmez a javából – hiszen azt mutatja, hogy mindig egymásra találtok.

Ha szeretnétek, a pólóra ragasztott utcára írjatok képzeletbeli helyeket, vagy akár a buli helyszínének környékét is kirajzolhatjátok.